Τηλεκοντρόλ: Τα τελευταία Judge Cuts στο «Ταλέντο» και διπλή η αποχώρηση από το GNTM
Νέα

Τηλεκοντρόλ: Τα τελευταία Judge Cuts στο «Ταλέντο» και διπλή η αποχώρηση από το GNTM

Τηλεκοντρόλ: Τα τελευταία Judge Cuts στο «Ταλέντο» και διπλή η αποχώρηση από το GNTM

Greece’s Next Top Model ή «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»; Fashion reality για νεαρά κορίτσια ή ένα talent show για όλες τις ηλικίες; Η αλήθεια είναι πως η επιλογή τα βράδια της Δευτέρας είναι δύσκολη. Από τη μία ο Δημήτρης Σταρόβας έκλεψε τις εντυπώσεις ως guest κριτής στο «Ελλάδα Έχεις ταλέντο» κι από την άλλη είχαμε τρεις «νέες» εισόδους και 2 αποχωρήσεις στο GNTM. Ας τα δούμε, όμως, αναλυτικά.

GNTM: Η απρόσμενη αποχώρηση

Με μια έκπληξη για τα κορίτσια του GNTM ξεκίνησε το επεισόδιο, μιας και κλήθηκαν να επιλέξουν τρεις από τις παίκτριες που έχουν ήδη αποχωρήσει να επιστρέψουν εκ νέου στο σπίτι. Κάποιες πιο πρόθυμα (όπως η Ειρήνη Ερμίδου), κάποιες με βαριά καρδιά (όπως η Ξανθή) ψήφισαν και τελικά στο σπίτι επέστρεψαν η Άννα Τσακουρίδου, η Έλντα κι η Αγάπη.

Για να λυθεί η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί στο προηγούμενο επεισόδιο σχετικά με το bullying που έλεγε πως δέχεται η Ξανθή, κάθισαν να το συζητήσουν μαζί της η Μικαέλα με την Εβελίνα και την Μαριάννα. Ωστόσο, λίγο αργότερα το plus size μοντέλο ένιωσε μια αδιαθεσία κι οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Ο γιατρός δήλωσε ότι έχει απορρυθμιστεί ο οργανισμός της παίκτριας και χρειάζεται να το σταθεροποιήσει. Έτσι, η Ξανθή αποχώρησε οριστικά από το σπίτι του GNTM, αλλά δεν θα εγκαταλείψει, όπως λέει, το όνειρο του modeling.

Η κουκλίστικη φωτογράφιση κι η αποχώρηση

Ο Βασίλης Τοπουσλίδης, που είχε κάνει και την πρώτη φωτογράφιση των κοριτσιών με τα κοσμήματα στη μπανιέρα, κλήθηκε αυτή τη φορά να τις φωτογραφίσει ως κούκλες στο κουτί. Κάποιες κοπέλες δυσκολεύτηκαν λίγο περισσότερο με το πώς πρέπει να σταθούν και πώς πρέπει να σταθεροποιήσουν τα άκρα τους, όπως η Ειρήνη Ερμίδου, η Αγάπη κι η Εύη. Άλλες, όπως η Μαριάννα και η Έλντα, κατάλαβαν από την αρχή το concept.

Στη διαδικασία της κριτικής, εκτός από την ανακοίνωση της οριστικής αποχώρησης της Ξανθούλας,  άλλη μία «έκπληξη» περίμενε τα κορίτσια. Η θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ήταν κενή. Το μοντέλο βρίσκεται όπως μας ενημέρωσε το παιχνίδι, σε φωτογράφιση στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, εκτέλεσε το χρέος της ως κριτής του GNTM μέσω skype.

Καλύτερη φωτογραφία του επεισοδίου αναδείχτηκε αυτή της Έλντας, η οποία απέδειξε ότι ήρθε για να μείνει, ενώ την ευκαιρία φαίνεται να μην εκμεταλλεύτηκε η Αγάπη, η οποία αποχώρησε για δεύτερη φορά από το σπίτι του GNTM.

Τα «μαγικά» Judge Cuts, στο “Ταλέντο”

Ένας από τους παίκτες που είχαν εντυπωσιάσει τους κριτές του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» από την προηγούμενη φάση ήταν ο Amazing Dio και ο τρόπος που παρουσιάζει τα «μαγικά τρικς» που κάνει. Αυτή τη φορά, παρουσία του guest Δημήτρη Σταρόβα, έκανε ένα act με μαχαίρια κάτω από κλειστά κουτιά. Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε ρόλο συντονιστή, κλήθηκε να… αποφασίσει αν θα τραυματιστεί ή όχι ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο Amazing Dio, όμως, είχε φροντίσει να τον κάνει να επιλέξει το σωστό κουτί και δικαίως πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Η φυσική κατάσταση δεν έχει ηλικία

Ο 74χρονος Δημήτρης Ομηρίδης έδειξε ότι η θέληση κι η φυσική κατάσταση χρόνια δε μετρούν. Συνοδευόμενος από τους δύο γιους του στη σκηνή, έκανε ένα μοναδικό γυμναστικό show, αφήνοντας ακόμη μια φορά άφωνους τους κριτές κι αποδεικνύοντας ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. Δικαίως πέρασε στον επόμενο γύρο.

Το Golden Buzzer του Σταρόβα

Ο Δημήτρης Σταρόβας, ως guest κριτής, είχε δικαίωμα να πατήσει το Golden Buzzer, πράγμα που έκανε για τον Αιμίλιο Συμβουλίδη που ερμήνευσε μοναδικά το «Δεν είμαι άλλος», σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου και μουσική του Θάνου Μικρούτσικου, που έχουμε μάθει από τη φωνή του Χρήστου Θηβαίου.

Last but not least

Τέταρτος και τελευταίος παίκτης που προκρίθηκε στην επόμενη φάση του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» είναι ο Ιάσων Ιωαννίδης που παρουσίασε ένα ιδιαίτερο show με το ποδήλατό του.