Τηλεκοντρόλ: Tο κλέψιμο του Μαραβέγια στο The Voice και το αντίο της κοκκινομάλλας του GNTM
Νέα

Τηλεκοντρόλ: Tο κλέψιμο του Μαραβέγια στο The Voice και το αντίο της κοκκινομάλλας του GNTM

Τηλεκοντρόλ: Tο κλέψιμο του Μαραβέγια στο The Voice και το αντίο της κοκκινομάλλας του GNTM

Ένα εντυπωσιακό Ring στήθηκε στη σκηνή του The Voice, περιμένοντας τους παίκτες να διαγωνιστούν στα Battles και τον «διαιτητή» Γιώργο Καπουτζίδη να σηκώσει το χέρι του εκάστοτε νικητή. Την ίδια στιγμή, τα κορίτσια στο GNTM, υπό το άγρυπνο βλέμμα της Genevieve Majari, έκαναν catwalk στην πισίνα του σπιτιού τους.

#ForTheVoice

Όσες καρέκλες ήταν να γυρίσουν το έκαναν κι έτσι στο The Voice ξεκίνησαν τα Battles. Όχι μόνο για το ποιοι θα περάσουν στην επόμενη φάση, αλλά και για το ποιους παίκτες θα «κλέψουν» οι 4 coaches. Μετά από πολλές πρόβες, οι κριτές επέλεξαν τραγούδια που ταίριαζαν στους παίκτες και διαγωνίστηκαν στο ring της σκηνής του The Voice.

Ασπασία Βοτσίδη και Μαρίνα Τζιάνγουιρθ, διαγωνίστηκαν με το τραγούδι Read All About It κι ο coach Σάκης Ρουβάς με δυσκολία επέλεξε την Μαρίνα Τζιάνγουιρθ. Ωστόσο, δεν είχε έρθει ακόμη η ώρα να αποχωρήσει η Ασπασία Βοτσίδη. Την αρχή στη διεκδίκηση έκανε ο Κωστής Μαραβέγιας, ρωτώντας την αν τραγουδάει και στα ελληνικά και μετά μπήκε στο παιχνίδι και ο Πάνος Μουζουράκης. Τελικά, η παίκτρια επέλεξε την ομάδα του Κωστή, που έχει νικήσει και στις δύο προηγούμενες σεζόν του The Voice.

Ο Χρυσόστομος Φυλακτού είχε εντυπωσιάσει πολύ την Έλενα Παπαρίζου στα blind auditions του The Voice, κάνοντάς την να τον ζητήσει σε χορό. Ωστόσο, το «φιλάκι» μάλλον της φάνηκε λίγο κι έτσι στη φάση των knockouts πέρασε η Ζέτα Ξαφάκη. Τον παίκτη «έκλεψε» ο Σάκης Ρουβάς που τον ήθελε τόσο πολύ από την πρώτη φάση του παιχνιδιού.

Λεπτές Ισορροπίες

Τρίτη και 13, όσα και τα κορίτσια που έχουν απομείνει στο GNTM και κλήθηκαν να ισορροπήσουν (με κάθε έννοια). Αρχικά, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ενόργανης Γυμναστικής στη Δοκό ισορροπίας, Βασιλική Μιλλούση, προσπάθησε να δείξει κάποια από τα μυστικά της στα κορίτσια. Μυστικά που θα τις βοηθήσουν να γίνουν καλύτερες στην πασαρέλα, αλλά και γενικότερα στη στάση του σώματός τους.

Για τη φωτογράφιση αποχώρησης, ζητήθηκε από τα κορίτσια να περπατήσουν σε μια πλωτή πασαρέλα στην πισίνα του σπιτιού τους, βάσει των όσων τους είπε η Βασιλική Μιλλούση, αλλά και τα προηγούμενα μαθήματα από τη Βίκυ Καγιά. Καλεσμένος φωτογράφος ήταν ο Άγγελος Ποταμιάνος. Κάποιες δυσκολεύτηκαν, ενώ κάποιες άλλες ένιωσαν πολύ άνετα με τη δοκιμασία αυτή, όπως η Ειρήνη Στεριανού. Στο τέλος που έπρεπε να περπατήσουν όλες μαζί για να κλείσουν την «επίδειξη», όχι μόνο δεν τα κατάφεραν, αλλά κόντεψαν να πέσουν και στην πισίνα.

Καλύτερη αναδείχτηκε η φωτογραφία της Μαριάννας, ενώ η Ξανθούλα δυσκολεύτηκε πολύ στο περπάτημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να είναι προτεινόμενη στο τέλος με τη Μικαέλα και τη Ροζάνα. Η «ηλιαχτίδα» του Δημήτρη Σκουλού, Ροζάνα, τελικά δεν κατάφερε να συνεχίσει στο σπίτι του GNTM.