Τηλεκοντρόλ: Το «ταλέντο» του Blink Mike και οι “μεταμορφώσεις” στο GNTM
Νέα

Τηλεκοντρόλ: Το «ταλέντο» του Blink Mike και οι “μεταμορφώσεις” στο GNTM

Τηλεκοντρόλ: Το «ταλέντο» του Blink Mike και οι “μεταμορφώσεις” στο GNTM

Το βράδυ της Δευτέρας, παρακολουθήσαμε τη συνέχεια των δύο reality στον ΣΚΑΙ και το STAR. Το μεν «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» οδεύει προς τον μεγάλο τελικό, καθώς βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά, ενώ στο δε GNTM έχουν απομείνει οι τελευταίες επτά κοπέλες.

Ας δούμε όμως τις καλύτερες στιγμές των δύο show το βράδυ της Δευτέρας.

Ποιοι πέρασαν στον τελικό του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”

Την επιλογή για τα ταλέντα που θα δούμε στον τελικό έχει πλέον στα χέρια του ο τηλεθεατής, μέσω televoting. Ένα από τα acts που τράβηξαν τα βλέμματα στη σκηνή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» είναι εκείνο του Blink Mike, ο οποίος συνδυάζει πιάνο, χιουμοριστικό freestyle και stand-up comedy, χαρίζοντας άφθονο γέλιο σε όποιον τον παρακολουθήσει. Στο κοινό μαζί του, ήταν κι η μητέρα με την αδερφή του, που φορούσαν την ίδια κουκούλα, αλλά με ένα σεμεδάκι στο τελείωμα.

Στον τελικό, πέρασαν επίσης οι εξαιρετικές Εν Χορώ και η MRS OJ. Αξίζει όμως να σταθούμε στη δεύτερη επιλογή του κοινού, που ήταν οι Street Gainz και το show ενόργανης γυμναστικής που παρουσίασαν. Συγχρονισμένες κινήσεις, γυμνασμένα κορμιά και αθλητισμός γέμισαν τη σκηνή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», δίνοντας παράλληλα και το παράδειγμα στους νεότερους να ασχοληθούν με την γυμναστική.

Κόπηκε ξανά στον ημιτελικό

Για άλλη μια χρονιά ο Amazing Dio δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». Ακριβώς όπως και πέρυσι, πέρασε στα Ημιτελικά, αλλά δεν έφτασε μέχρι τον Τελικό. Ωστόσο, τα νούμερά του παρουσίασαν σημαντική βελτίωση. Εδώ, θα δείτε το χθεσινό show του, που άφησε τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό.

Ντύθηκαν αγόρια στο GNTM

Το επεισόδιο της Δευτέρας στο GNTM, ξεκίνησε με τους ηθοποιούς Χρήστο Γιακουμή και Έφη Μεράβογλου, να διδάσκουν στα κορίτσια βασικές ασκήσεις υποκριτικής ώστε να μπορούν να μπαίνουν πιο εύκολα στους ρόλους που τους ζητούνται στις φωτογραφίσεις. Οι διαγωνιζόμενες έδειξαν να ανταποκρίνονται, χωρίς ωστόσο να λείπουν τα μεταξύ τους «καρφάκια».

Τη φωτογράφιση αποχώρησης ανέλαβε ο Κοσμάς Κουμιανός, ενώ guest ρόλο σε αυτή είχαν η Έλενα Χριστοπούλου και η Κατερίνα Καραβάτου. Τα κορίτσια μεταμορφώθηκαν σε… κακά αγόρια την εποχή της ποτοαπαγόρευσης κι έδειξαν τον πιο ανδρόγυνο εαυτό τους (ή τουλάχιστον προσπάθησαν) σε μια φωτογράφιση διαφορετική από όσες είδαμε μέχρι σήμερα. Κατά τη διάρκεια της κριτικής, τα σχόλια των κριτών ήταν ανάμεικτα. Ωστόσο, τα βλέμματα τράβηξε ο καυγάς της Εβελίνας με την Έλντα που οδήγησε σε κλάματα κι από τις δύο μεριές.

Φωτογραφία της εβδομάδας ήταν αυτή της Μαριάννας Παινέση, ενώ υποψήφιες για αποχώρηση ήταν η Άννα Τσακουρίδου και η Άννα Αμανατίδου. Τελικά, η Άννα Τσακουρίδου αποχώρησε για δεύτερη φορά από το σπίτι του GNTM.