Το απίστευτο στοίχημα του Δημήτρη Ουγγαρέζου και η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη
Νέα

Το απίστευτο στοίχημα του Δημήτρη Ουγγαρέζου και η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη

Το απίστευτο στοίχημα του Δημήτρη Ουγγαρέζου και η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη

«"Για το βρακί του Ουγγαρέζου καλά έχουμε έρθει;" ρωτούσε ο κόσμος», ανέφερε ο Ουγγαρέζος

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ξεκίνησε με μια απίστευτη αποκάλυψη!

Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να πιστέψει όσα άκουγε από τον Δημήτρη Ουγαρέζου ενώ στο πλατό της εκπομπής έγινε χαμός από τα γέλια.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος περιέγραψε στον αέρα ένα περιστατικό από τον ραδιομαραθώνιο που κάνει με τους συνεργάτες του με σκοπό να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Το απόγευμα της Δευτέρας, λοιπόν, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος υποσχέθηκε στους ακροατές του πως αν φτάσουν τα 3.000 μηνύματα μέχρι το βράδυ, θα βγει με το εσώρουχο στην πλατεία. Ο στόχος επετεύχθη και έτσι αρκετοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν έξω από το τροχόσπιτο που γίνεται ο ραδιομαραθώνιος προκειμένου να δουν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με το εσώρουχό του.

Το μεσημέρι της Τρίτης 21/12, λοιπόν, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μοιράστηκε αυτή την ιστορία με τους συνεργάτες του και η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορούσε να το πιστέψει.

«”Για το βρακί του Ουγγαρέζου καλά έχουμε έρθει;” ρωτούσε ο κόσμος», ανέφερε ο Ουγγαρέζος.

«Με δουλεύεις…» σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη δείχνοντας έκπληκτη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. «”Μου λέγανε ‘άντε ξεβρακώσου γιατί στις 12 κλείνει το μετρό” και μετά λέγανε “δεν πειράζει θα πάρουμε ταξί”».

«Και ξεβρακώθηκες;» ρώτησε απορημένη η Ελένη Μενεγάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να της απαντάει πως τελικά έμεινε με το εσώρουχο. «Ένιωσα ροκ σταρ» υποστήριξε.

Δείτε το βίντεο: