Νέα

“Το Κόκκινο Ποτάμι”: Η Ιφιγένεια γεννάει το μωρό του Μίλτου – Η Σοφία και η Αρίν πέφτουν θύματα βιασμού

“Το Κόκκινο Ποτάμι”: Η Ιφιγένεια γεννάει το μωρό του Μίλτου – Η Σοφία και η Αρίν πέφτουν θύματα βιασμού

Ραγδαίες εξελίξεις στη σειρά του Open

Την ανάσα κόβουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς “Το Κόκκινο Ποτάμι” που θα προβληθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου.

Σύμφωνα με το σενάριο, το κάρο προχωρά με τη Σοφία, την Αρίν και τις κόρες τους και οι τέσσερις γυναίκες κατευθύνονται προς το Ακ Νταγ Ματέν χωρίς να ξέρουν αν έχουν πάρει τον σωστό δρόμο.

Οι γυναίκες προχωρούν μέσα στην δάσος, ανάβουν φωτιά και διανυκτερεύουν. Δείχνουν να ξεχνιούνται από τις έγνοιες τους προς στιγμήν. Το επόμενο πρωί συνεχίζουν τον δρόμο τους και ενώ έχουν ξεμείνει από νερό, βρίσκουν ένα ποτάμι και ξεδιψάνε.

Οι μικρές κάνουν μπάνιο στο ποτάμι όμως εμφανίζονται κάποιοι Τούρκοι ληστές αρπάζουν την Ειρήνη και τη Λουσίν και βιάζουν τη Σοφία και την Αρίν που πέφτουν λιπόθυμες στο χώμα.

Η Ιφιγένεια γίνεται μητέρα

Στο Ερζερούμ η Ιφιγένεια βυθισμένη στη λύπη της ξαφνικά αισθάνεται να σπάνε τα νερά.

Η Μελικέ τρέχει κοντά της, φωνάζει τη μαμή και ύστερα από μεγάλη προσπάθεια φέρνει στον κόσμο τον γιο της.

Στο μεταξύ, όσο διαδραματίζονται αυτά, ο Αλή συνοδεύει κρατούμενους όντας σε υπηρεσία. Στην πομπή είναι ένα μικρό Αρμενόπουλο το οποίο σώζει από τους Τούρκους και το κρύβει στο σπίτι του στο Ερζερούμ.

Ο Μίλτος αναλαμβάνει δράση

Η Ιφιγένεια νιώθει ευτυχισμένη ξανά και παρακαλεί να πουν το νεογέννητο μωρό της Μιλτιάδη.

Την ίδια στιγμή, ο Μίλτος στο Παρίσι καταφέρνει μέσω του Ζαχάρωφ να βρει ταξιδιωτικά έγγραφα και ξεκινάει να πάει να βρει την Ιφιγένεια.

Exit mobile version