“Το Κόκκινο Ποτάμι”: Ο Μίλτος αφήνει την Ιφιγένεια για να πολεμήσει
Νέα

“Το Κόκκινο Ποτάμι”: Ο Μίλτος αφήνει την Ιφιγένεια για να πολεμήσει

“Το Κόκκινο Ποτάμι”: Ο Μίλτος αφήνει την Ιφιγένεια για να πολεμήσει

Ένα συναρπαστικό επεισόδιο της δραματικής σειράς “Το Κόκκινο Ποτάμι” έρχεται στη “μικρή οθόνη την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στις 21.00 στη συχνότητα του Open.

Όπως θα δούμε, η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και στα Βαλκάνια είναι έκρυθμη και γι’ αυτό ο Ζαχάρωφ προτείνει στον Μίλτο να φύγει ξανά για την Ρωσία.

Το ξέσπασμα των Βαλκανικών, βρίσκει την Ιφιγένεια φοιτήτρια, να οργανώνει εράνους και να μοιράζει προπαγανδιστικό υλικό υπέρ της Ελλάδας.

Ωστόσο, ο Μίλτος αποφασίζει, παρά τις αντιρρήσεις και τους φόβους της Ιφιγένειας να καταταγεί στον Ελληνικό στρατό και να πολεμήσει στην πρώτη γραμμή του μετώπου…

Την ίδια στιγμή, η σημαντική δράση της Ιφιγένειας στο Παρίσι υπέρ της Ελλάδας και η συμμετοχή του Μίλτου στον Πρώτο Βαλκανικό πόλεμο από τις τάξεις του ελληνικού στρατού, θα δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στις οικογένειες Νικολαϊδη και Παυλίδη.

Πρωτιά για τη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη

Η σειρά κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο επεισόδιο.

Μάλιστα, τον Νοέμβριο «Το Κόκκινο Ποτάμι» ήταν πρώτο πρόγραμμα στη ζώνη μετάδοσής του, σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης 22,1% στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών, με διαφορά 3 μονάδων από το δεύτερο σε τηλεθέαση τηλεοπτικό σταθμό.

Ο μέσος όρος τηλεθέασης στις γυναίκες 18-54 ετών ήταν 25,4% και στις γυναίκες 45-54 ετών 32,3%. «Το Κόκκινο Ποτάμι» τον μήνα Νοέμβριο παρακολούθησαν συνολικά περισσότεροι από 3.500.000 τηλεθεατές.