“Το Κόκκινο Ποτάμι” – Spoiler: Ο Μίλτος απατά την Ιφιγένεια;
Νέα

“Το Κόκκινο Ποτάμι” – Spoiler: Ο Μίλτος απατά την Ιφιγένεια;

“Το Κόκκινο Ποτάμι” – Spoiler: Ο Μίλτος απατά την Ιφιγένεια;

Εξελίξεις που συγκλονίζουν έρχονται για ακόμα μια Κυριακή στη δραματική σειρά του Open “Tο Κόκκινο Ποτάμι” με την υπογραφή του Μανούσου Μανουσάκη.

Σύμφωνα με όσα πρόκειται να συμβούν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 21.00, το γράμμα του Μίλτου βρίσκει την Ιφιγένεια να αγωνιά για το μέλλον της σχέσης τους.

Δυστυχώς, η απόσταση ανάμεσά τους έχει φέρει αβεβαιότητα. Η κοπέλα απαντά στα όσα της γράφει, ωστόσο, το γράμμα της φτάνει με καθυστέρηση στο Παρίσι.

Ο Μπαζίλ Ζαχάρωφ έχει ήδη αναθέσει στον Μίλτο μια αποστολή στην Ρωσία και δεν βρίσκεται στη Γαλλία όταν φτάνει η απάντηση της Ιφιγένειας.

Στο μεταξύ, στην Πετρούπολη, ο γοητευτικός και ευφυής νεαρός κερδίζει τη συμπάθεια του υπουργού, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τους εξοπλισμούς, αλλά και της όμορφης κόρης του, που τον πολιορκεί.

Στον πειρασμό να ενδώσει, ο Μίλτος έχει να σκεφτεί, εκτός από την καριέρα του, και τις τύχες της οικογένειάς του, καθώς και της οικογένειας Παυλίδη, που συνεχίζουν να τον περιμένουν πίσω στην πατρίδα, ενώ η πολιτική ένταση και οι συγκρούσεις εκεί κλιμακώνονται.

Το τρέιλερ του επεισοδίου: