«Το κόκκινο ποτάμι»: Οι πρωταγωνιστές της σειράς αποκαλύπτονται
Νέα

«Το κόκκινο ποτάμι»: Οι πρωταγωνιστές της σειράς αποκαλύπτονται

«Το κόκκινο ποτάμι»: Οι πρωταγωνιστές της σειράς αποκαλύπτονται

Χατζάκης, Μουκίου, Φωτίδης, Ντεμίρη, Σοντάκη και Αλεξανιάν μίλησαν στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα»

Στα γυρίσματα της δραματικής σειρά του OPEN «Το Κόκκινο Ποτάμι» που συνεχίζονται πυρετωδώς βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε με τους πρωταγωνιστές !

Ο Σωτήρης Χατζάκης, η Ηρώ Μουκίου, ο Χρήστος Φωτίδης, η Φωτεινή Ντεμίρη, η Μαριάνθη Σοντάκη και η Χριστίνα Αλεξανιάν μίλησαν για τη συνέχεια της σειράς σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη.

«Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που είμαστε εδώ, όσοι επιζήσαμε από το πρώτο “Ποτάμι”. Συνεχίζεται αυτή η συγκλονιστική ιστορία», είπε ο Σωτήρης Χατζάκης και στην ερώτηση για τις αντιδράσεις του κόσμου, είπε δύο περιστατικά:

«Ένας ταξιτζής μου είπε ότι παίρνουν τα ταπεράκια από τις γυναίκες τους, πηγαίνουν στο αεροδρόμιο περιμένοντας ένα αεροπλάνο, μπαίνουν όλοι σε ένα ταξί και βλέπουν τη σειρά. Το δεύτερο ήταν από παιδιά, με ποντιακή καταγωγή που μου είπαν ότι μέχρι τώρα ντρέπονταν που ήταν Πόντιοι λόγω των ανέκδοτων, τώρα με τη σειρά είναι περήφανοι».

Η Ηρώ Μουκίου με τη σειρά της, τόνισε: «Ο κυριότερος λόγος για να δεχτώ μια δουλειά είναι οι συνεργάτες που θα είναι μαζί μου. Δεν με νοιάζουν ούτε τα χρήματα, ούτε τίποτα. Έχω φτάσει οριακά στο σημείο να φύγω από παράσταση, αλλά δεν το έκανα. Το πάλεψα μέσα μου αλλά δεν το έκανα, να διαλύσω μια δουλειά».

Δείτε τι είπαν οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές!