Το μήνυμα του Αντώνη Κανάκη στο θύμα του Παναγιωτόπουλου: «Μπράβο σου που κινήθηκες νομικά. Ο,τιδήποτε χρειαστείς είμαστε εδώ. Πόσο πολύ θα ήθελα να είχες έρθει να μας πει τι έχει συμβεί»
Νέα

Το μήνυμα του Αντώνη Κανάκη στο θύμα του Παναγιωτόπουλου: «Μπράβο σου που κινήθηκες νομικά. Ο,τιδήποτε χρειαστείς είμαστε εδώ. Πόσο πολύ θα ήθελα να είχες έρθει να μας πει τι έχει συμβεί»

Το μήνυμα του Αντώνη Κανάκη στο θύμα του Παναγιωτόπουλου: «Μπράβο σου που κινήθηκες νομικά. Ο,τιδήποτε χρειαστείς είμαστε εδώ. Πόσο πολύ θα ήθελα να είχες έρθει να μας πει τι έχει συμβεί»

Οι εξηγήσεις που έδωσε

Εξηγήσεις έδωσε στο δεύτερο μέρος της εκπομπής του ο Αντώνης Κανάκης και ειδικά απευθύνθηκε στο θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Δεν θέλησε να συμμετέχει στο «διαδικτυακό πανηγύρι» όπως είπε που συμβαίνει μετά τις αποκαλύψεις για τον πρώην συνεργάτη του.

Σε πρώτη φάση, ο παρουσιαστής απευθύνθηκε στην κοπέλα που υπέστη αυτή τη βία από τον πρώην συνεργάτη του.

«Βλέπουμε αστεράκια. Όταν αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι αυτό δεν είναι φάρσα, είναι χειρότερα τα πράγμα.

Η ουσία αυτής της ιστορίας δεν είναι ότι είμαστε θύματα αυτής της ιστορίας. Δεν είναι αν θα συνεχιστεί το Ράδιο Αρβύλα.

Το θύμα αυτής της ιστορίας είναι αυτή η κοπέλα. Μπαίνουμε στη θέση της και τι περνάει αυτή η κοπέλα, πόσο χυδαίο είναι αυτό το πράγμα, και το δεύτερο είναι πώς θα το καταλάβει κάθε γονιός αν αυτό το πράγμα συνέβαινε στο κορίτσι μου από έναν άνθρωπο που 14 χρόνια καθόταν δίπλα μου.

Δεν έτυχε να γνωρίσουμε ποτέ αυτή την κοπέλα ούτε έχουμε γνωρίζει ποτέ κάποια κοπέλα του» είπε χωρίς να αναφερθεί στο όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Την άκουσα μέσα σε αυτό το πράγμα να αισθάνεται άσχημα. Αγάπη μου σου λέω ότι δεν έχεις κανέναν λόγο να αισθάνεσαι άσχημα, μπράβο σου που το έκανες και πήγες και κινήθηκες νομικά άσχετα με το αν ακόμα περιμένεις μια απόφαση. Ο,τιδήποτε χρειαστείς είμαστε εδώ και το νιώθουμε σαν μια ανθρώπινη ανάγκη.

Μπήκες στη διαδικασία να δηλώσεις ότι ο ίδιος σου είπε ότι δεν γνωρίζουμε για τη μήνυση, πόσο πολύ θα ήθελα να είχες έρθει να μας είχες βρει και να μας πει τι έχει συμβεί. Η δικιά μας παράκληση είναι να γίνει μια αφορμή για να συζητηθεί πολύ έντονα αυτό το θέμα στο επίπεδο που πρέπει στους ανθρώπους που πρέπει, να γίνουν αυτά που έπρεπε να γίνουν ώστε να μη βρεθεί κανένας σε παρόμοια θέση γιατί έχει ξεφύγει αυτή η κατάσταση».

Οι εξηγήσεις και οι απαντήσεις στη διαδικτυακή κατακραυγή

«Είναι μία από τις χειρότερες συνθήκες να πρέπει  να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Αν υπάρχει μια μικρή παρηγοριά για μας  από χθες είναι ότι έχουμε εισπράξει ένα μεγάλο ανθρώπινο κύμα στήριξης και αγάπης και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Προβληματιστήκαμε πάρα πολύ γιατί δεν το κάνουμε ποτέ. Αν υπάρχει κάτι που δεν το διαπραγματευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια είναι η συνέπεια στα λεγόμενά μας και κάποια ακεραιότητα που πιστεύουμε ότι έχουμε. Όταν συμβαίνει αυτό και βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση είναι μια πάρα πολύ δύσκολη θέση.

Οι σατρικές εκπομπές είναι πολύ σημαντικές για τη δημοκρατία.

Όλοι αυτοί οι “στρατοί” που υπάρχουν εκεί έξω, τα έχουν μαζί μας. Είναι μια επιβεβαίωση και ένα παράσημο. Προσπερνάμε όλους αυτούς, ξέρουμε πώς λειτουργούν. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που κάνουν 60 διαφορετικές αναρτήσεις το λεπτό. Προσπερνάμε δημοσιογράφους συγκεκριμένων καναλιών, όλους τους “επαγγελματίες” του είδους. Αν εκεί έξω υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος, κανονικός, φυσιολογικός -γιατί υπάρχουν και αυτοί που διψάνε για αίμα, μπορεί να τους το προσφέρουμε κυριολεκτικά γιατί είμαστε στα πρόθυρα…- που μπορεί να πιστεύει ότι γνωρίζαμε, θέλουμε να τον κοιτάξουμε στα μάτια και να του πούμε:

Πρώτα από όλα μας στεναχωρεί γιατί ρε γαμώτο δεν γνωριζόμαστε; Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει γίνει αντιληπτή η στάση μας; Έχω σταματήσει σχέσεις με ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή επέτρεπαν στον τηλεοπτικό αέρα τέτοιου είδους απόψεις.

Πιστεύει κανένας ότι μπορεί να είμαστε  τόσο ανόητοι τόσο υποκριτές τόσο ηθοποιοί και για τόσα χρόνια να βγάζουμε αυτό το συναίσθημα και αυτός ο άνθρωπος να είναι δίπλα μου; Πραγματικά αν υπάρχει έστω και ένας να το πιστεύει δεν νομίζω ότι είναι γονιός. Αν μεγαλώνεις παιδιά και ακούς κάτι τέτοιο παγώνει το αίμα σου σκεπτόμενος “αν συνέβαινε” αυτό στο παιδί μου; Θα με μαζεύανε εμένα μέσα» είπε εμφανώς φορτισμένος.