Το παράπονο της Ελένης Τσολάκη: «Ήθελα πολύ να κάνω τον Αγρότη»
Νέα

Το παράπονο της Ελένης Τσολάκη: «Ήθελα πολύ να κάνω τον Αγρότη»

Το παράπονο της Ελένης Τσολάκη: «Ήθελα πολύ να κάνω τον Αγρότη»

Στενοχωρημένη φάνηκε η παρουσιάστρια που τελικά δεν παρουσίασετο project στον ΣΚΑΪ

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Τσολάκη και μίλησε για την τηλεοπτική επιστροφή της στο Open με το «Καλοκαίρι #not», ενώ απάντησε και για το αν θα επέστρεφε στο Happy Day, αν θα πήγαινε στο Survivor και για το πως ένιωσε που τελικά δεν παρουσίασε την εκπομπή «Αγρότης μόνος ψάχνει».

«Τα τελευταία τρία χρόνια δεν ήταν και τα καλύτερα χρονια για μένα σε επαγγελματικό επίπεδο. Έτσι, το χρειαζόμουν ένα διάλειμμα από την τηλεόραση, Χρειαζόταν να κάνω δύο βήματα πίσω για ψυχολογικούς λόγους», ανέφερε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Εννοείται πως θα επέστρεφα στο Happy Day. Εκεί είναι σαν τον φοιτητή που φεύγει λίγο για σπουδές, αλλά πάντα θα γυρίσει στο σπίτι. Έτσι αισθάνομαι. Στο Happy Day τα παιδιά είναι οικογένειά μου. Είναι μια σχέση δοκιμασμένη και σταθερή. Είναι μία πόρτα που είναι πάντα ανοιχτή για μένα και πάντα θα ήθελα να επιστρέψω εκεί. Είναι οι φίλοι μου, είναι η παρέα μου», αποκάλυψε.

Αναφερόμενη στο Survivor και το ενδεχόμενο να συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης είπε: «Το Survivor είναι κάτι το οποίο δεν θα έκανα με τίποτα. Τόσες μέρες χωρίς μπάνιο; Δεν υπάρχει περίπτωση».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο νέο project «Αγρότης μόνος ψάχνει» και είπε: «Πάρα πολύ ήθελα να κάνω το “Αγρότης μόνος ψάχνει”. Αισθάνομαι πως ό,τι έχει να κάνει με τον κόσμο, μου αρέσει πάρα πολύ. Αλλά εντάξει… Όλα γίνονται για κάποιον λόγο και όλα γίνονται για καλό».

https://streamable.com/dnwmhz