Το πραγματικό παρασκήνιο ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα – Δούκισσα Νομικού
Νέα

Το πραγματικό παρασκήνιο ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα – Δούκισσα Νομικού

Το πραγματικό παρασκήνιο ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα – Δούκισσα Νομικού

Τι αποκαλύπτει το Νίκος Γεωργιάδης στο blog του στο okmag.gr;

Πολύς λόγος έγινε για την αποχώρηση – «βόμβα» της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τα σενάρια που κυκλοφορούν να είναι πολλά για τον λόγο που αποχαιρέτησε τον Γιώργο Λιάγκα και την παρέα του, λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα.

Με το συγκεκριμένο θέμα καταπιάνεται και ο Νίκος Γεωργιάδης στο blog του στο okmag.gr, ο οποίος αποκαλύπτει το πραγματικό παρασκήνιο ανάμεσα στους δύο παρουσιάστες.

«”Πήρες το μέρος του Λιάγκα” μου είπαν κάποιοι. Καταρχάς δεν πήρα το μέρος κανενός, γιατί προσωπικά δεν έχω ούτε εμμονή ούτε εμπάθεια με κανέναν, ούτε έχω να χωρίσω κάτι μαζί τους. Με τον Λιάγκα έχω συνεργαστεί τηλεοπτικά για μισή σεζόν, δεν πέρασα πολύ εύκολα λόγω «ιδιαίτερων» συνθηκών, αλλά με τον καιρό το πρόσημο βγήκε θετικό και θα το έκανα ξανά.

Ο Γιώργος είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος (Δίδυμος γαρ!), αλλά μόλις τον κατανοήσεις, μπορείς να τον διαχειριστείς. Δηλαδή μπορεί να σου πει πάνω στην ένταση κάτι βαρύ και σε 10 λεπτά να το έχει ξεχάσει και να σε ρωτήσει πού θα πάτε μετά για καφέ. Αν όμως πας σε ένα κανάλι, συμφωνείς κάποια πράγματα και μετά αλλάζεις γνώμη (δικαίωμά σου!) και ζητάς κάτι διαφορετικό γιατί το σκηνικό δεν εξελίχθηκε έτσι όπως τα περίμενες, τότε, ναι, είσαι ελεύθερος να ζητήσεις να σε αποδεσμεύσουν. Το είχα κάνει και εγώ πρόπερσι στο Open. Τόσο η Δούκισσα, όσο και εγώ σταθήκαμε τυχεροί και μας άφησαν να φύγουμε. Ο χρόνος δείχνει πάντα στο τέλος αν έχεις πάρει τη σωστή απόφαση», αναφέρει μεταξύ άλλων ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

Διαβάστε τη συνέχεια στο okmag.gr