«Το Πρωινό»: Τρία κρούσματα κορονοϊου – Πότε επιστρέφει η εκπομπή
Νέα

«Το Πρωινό»: Τρία κρούσματα κορονοϊου – Πότε επιστρέφει η εκπομπή

«Το Πρωινό»: Τρία κρούσματα κορονοϊου – Πότε επιστρέφει η εκπομπή

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον Γιώργο Παπαδάκη

Χωρίς «Πρωινό» ξεκίνησε η εβδομάδα και ο λόγος είναι ο κορονοϊός. Η εκπομπή δεν βγήκε στον αέρα ούτε τη Δευτέρα, ούτε σήμερα (16/2) και ο παρουσιαστής της, Γιώργος Λιάγκας, ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το πότε αναμένεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη.

Ο Γιώργος βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», η οποία δύο μέρες τώρα παρατείνεται για μία ώρα παραπάνω ώστε να καλύψει λίγο από το κενό του «Πρωινού» και εξήγησε την κατάσταση.

Όπως είπε ο ίδιος, εντοπίστηκαν τρία κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων το ένα αφορά σε άτομο που είναι μπροστά από τις κάμερες. Άπαντες υποβάλλονται συνέχεια σε τεστ, όλοι έχουν βγει αρνητικοί, ακόμα και το ένα εκ των τριών θετικών κρουσμάτων είναι πλέον αρνητικό, το ιικό φορτίο είναι χαμηλό, ωστόσο θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ως εκ τούτου, το «Πρωινό» αναμένεται ξανά στους δέκτες μας από την ερχόμενη Δευτέρα. Μάλιστα, ο Γιώργος Παπαδάκης στη συνέχεια της εκπομπής έκανε και χιούμορ λέγοντας ότι θα ζητήσει από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά από την άλλη βδομάδα να ξεκινούν μία ώρα νωρίτερα την εκπομπή για να τους καλύψουν τις ώρες.

https://streamable.com/fyjmcb