Το πρωταπριλιάτικο Family Game έρχεται και είναι απολαυστικό – Όσα θα δούμε το Σάββατο
Νέα

Το πρωταπριλιάτικο Family Game έρχεται και είναι απολαυστικό – Όσα θα δούμε το Σάββατο

Το πρωταπριλιάτικο Family Game έρχεται και είναι απολαυστικό – Όσα θα δούμε το Σάββατο

Τι εκπλήξεις ετοίμασαν Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά;

Ένα μοναδικό Family Game ετοίμασαν για την Πρωταπριλιά ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά!

Αυτό το Σάββατο 1 η Απριλίου στις 21:00 η αγαπημένα παρέα του ΑΝΤ1 υποδέχεται στο πλατό τους «ΣΟΥΞΟΥ ΜΟΥΞΟΥ» και τα «ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙΑ» για να παίξουν μαζί τους τα πιο αστεία και τρελά παιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης.

Για αρχή, επιβάλλεται ένα πέρασμα από το φημισμένο ζαχαροπλαστείο του «FAMILY GAME». Επειδή, όμως, ένα γλυκό δεν είναι ποτέ αρκετό, «Ιπτάμενα φρούτα» προσγειώνονται στο πλατό για να χορτάσουν με παιχνίδι τις ομάδες μας.

Σάββατο βράδυ χωρίς «Κρεβατομουρμούρα» δεν γίνεται, έτσι λοιπόν οι ομάδες θα περάσουν μια βόλτα από την κρεβατοκάμαρα του Μάρκου και της Έλενας για ένα ποντάρισμα, αλλά και άφθονο γέλιο! Ο Μάρκος, βέβαια, δεν επηρεάζεται από τις κρεβατομουρμούρες και τραγουδάει «Δικαίωμα μου να γυρνώ στο σπίτι τα χαράματα» με την Έλενα να αναρωτιέται «Αν της κάνει πλάκα ο Θεός».

Καλεσμένοι και οικοδεσπότες βάζουν τις φόρμες τους και πάνε στο πιο παγωμένο μέρος για να παρευρεθούν σε μια βάφτιση και από νονοί γίνονται γαμπροί… Μονόπετρα εμφανίζονται στο Family Game και η πολυπόθητη πρόταση γάμου είναι γεγονός! Ποιος παίκτης θα γονατίσει μπροστά στην καλή του; Ποιος παίκτης θα ακούσει το μεγάλο «ναι»; Ποια ομάδα θα καταφέρει να περάσει στον μεγάλο τελικό; Ποια θα διεκδικήσει το έπαθλο των 5000 ευρώ;

Το πιο απίθανο τηλεπαιχνίδι γέλιου έρχεται στον ΑΝΤ1, το Σάββατο 1 η Απριλίου και κάθε Σάββατο στις 21:00, και μας χαρίζει μοναδικές στιγμές γέλιου με τις απρόβλεπτες δοκιμασίες στις οποίες λαμβάνουν μέρος όχι μόνο οι παίκτες.