Το σχέδιο της Λίλιαν και η παγίδα του Ορφέα
Νέα

Το σχέδιο της Λίλιαν και η παγίδα του Ορφέα

Το σχέδιο της Λίλιαν και η παγίδα του Ορφέα

Τι ετοιμάζει η Λίλιαν στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»; Θα φτάσει ο Πέτρος στη λύση του μυστηρίου στην «Επιστροφή»; Θα καταφέρει να ξεφύγει η Ελένη από τον Ορφέα στο Τατουάζ;

«Γυναίκα χωρίς όνομα»

Η Μαρίνα είναι ευτυχισμένη που η μέρα του γάμου της πλησιάζει. Με τη Ρένα ετοιμάζονται πυρετωδώς να είναι όλα όμορφα για τη μεγάλη ώρα.

Ο Γιώργος δηλώνει στη Σοφία πως τελείωσαν οι δυο τους και φεύγει απ’ το σπίτι. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα δέχεται με χαρά την πρόσκληση της Λίλιαν στο σπίτι της για φαγητό με τον Κωστή και τον Σταύρο.

Εκεί, η Μελίτη θα αποσπάσει την άδεια των γονιών της να γίνει παράνυφος στο γάμο της Μαρίνας. Η Μαρίνα χαίρεται πιστεύοντας πως η συμφιλίωση με τη Λίλιαν είναι πια σε καλό δρόμο.

Δεν μπορεί να υποψιαστεί καν το σχέδιο που ετοιμάζει η Λίλιαν κρυφά απ’ όλους – ακόμη κι από την Κάτια, η οποία νομίζει ότι την χειρίζεται, αλλά τώρα κινδυνεύει από την ίδια της την παγίδα.

«Έλα στη θέση μου»

Ο Βλάσης μετά από το φιάσκο με την Φαίη, πείθει τον Θοδωρή να πλαστογραφήσει την υπογραφή της στα χαρτιά της επιμέλειας.

Η Ρενάτα λαμβάνει μια πρόταση από τον Γιαν για να δουλέψει μαζί του στη Γερμανία και το σκέφτεται σοβαρά.

Ο Ζούβας βρίσκει τρόπο να κερδίσει το παιχνίδι και να στρέψει την Σύλβια ενάντια στον Τζανέτο. Ο Αντρέας καταστρώνει σχέδιο εναντίον της Φαίης με τη βοήθεια της Αιμιλίας.

Πως θ’ αντιδράσει η Ρενάτα όταν θα δει στον κατώφλι της τον Αχιλλέα να την παρακαλά να μη φύγει; Η Φαίη θα τσιμπήσει στο σχέδιο του Αντρέα; Τι θα κάνει η Μίκα όταν καταλάβει την «πλεκτάνη» του Βλάση;

«Η επιστροφή»

Χάρης απογοητευμένος από τα γεγονότα είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την προσπάθειά του και δεν το κρύβει από την οικογένειά του. Ο Παύλος δίνει τελεσίγραφο στην Αθηνά, ενώ ο Πέτρος μετά τη συνάντησή του με τη Βίκυ, πλησιάζει πολύ στη λύση του μυστηρίου των επιθέσεων. Ο Γιάνναρης προβληματισμένος από τον αναπάντεχο θάνατο της Ευγενίας, προσπαθεί να βρει τα αίτια του δυστυχήματος.

Κι όσο η Βίκυ προσπαθεί να κρατηθεί και να μη βουλιάξει στην απελπισία, η Λίλα βρίσκει έναν τρόπο να αναπτερώσει το πεσμένο ηθικό του Χάρη. Ο Πέτρος μοιράζεται με τον Νικήτα και την Έλενα τις υποψίες του για τη Βίκυ κι όλοι μένουν παγωμένοι μπροστά στο ενδεχόμενο ο ένοχος που έψαχναν, να βρισκόταν εξ αρχής μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι τους…

«Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»

Ο Ηλίας αναλαμβάνει να περιθάλψει τον Φώτη (Παναγιώτης Καρμάτης), τον γαμπρό της Καίτης, που τον κυνηγά η Νάνσυ (Μαρία Πετεβή), γιατί πιστεύει ότι την απατά.

Ο Μηνάς αποκτά έναν καινούριο φίλο, αλλά η Βούλα έχει άσχημα προαισθήματα γι’ αυτόν. Και η μουρμούρα μεταξύ τους φουντώνει…

Η Βέλη στέλνει τον Άγγελο σε μια συνηθισμένη συνέλευση πολυκατοικίας κι εκείνος επιστρέφει έχοντας κάνει την ταράτσα… παραλία!

Ο Μπάμπης κανονίζει να πάνε το Σαββατοκύριακο για μπάνιο. Τι συμβαίνει όμως όταν η Ξένια βρίσκει διάφορες δικαιολογίες για να ακυρώσει το μπάνιο; Ο Μπάμπης δεν ξέρει τι να υποθέσει, όταν…

«Μην ψαρώνεις»

Η Νενέλα συναντάει τυχαία μια παλιά γνωστή της, τη Ζιζή (Ζωζώ Σαπουντζάκη) και αποφασίζει να περάσουν τη μέρα μαζί. Όμως, σύντομα θα ανακαλύψει πως η πλούσια φίλη της ήταν ένα παλιό αίσθημα του Κοσμά. Πώς θα το διαχειριστεί αυτό η Νενέλα και τι θα κάνει όταν θα νιώσει για πρώτη φορά στη ζωή της να ζηλεύει την αλέγκρα και «έξω καρδιά» Ζιζή;

Ο Διονύσης αποφασίζει να αλλάξει τακτική και να αρχίσει να το παίζει γλυκός, καλός και ευδιάθετος με όλους κάνοντας τον Μανώλη ακόμα πιο επιφυλακτικό απέναντί του.  Η Σάντυ έχει ζητήσει την επαγγελματική γνώμη του φίλου τους, διαφημιστή, Πάρη, ο οποίος έχει έρθει με προτάσεις για να αλλάξει το όνομα της επιχείρησής της. Είναι, όμως, έτοιμη να αφήσει πίσω της, το «Γοργόν και χάριν έχει», το όνομα που έβγαλαν παρέα με τον Μανώλη;

Ο Λεωνίδας μπαίνει όλο και περισσότερο στον κόσμο των πλούσιων φίλων της Τάνιας και η Ρόζα γίνεται αποδέκτης μιας περίεργης χειρονομίας από τον Κωνσταντίνο.  Έρρικα και Κάρολος αποφασίζουν να προχωρήσουν κι άλλο τη σχέση τους…

Guest: Ζωζώ Σαπουντζάκη (Ζιζή)

Η Ζιζή είναι μια αιώνια έφηβη. Πρόκειται για τη χαρά της ζωής. Έχει μπρίο, στιλ, κέφι. Είναι μια γυναίκα που δεν λέει να μεγαλώσει και να ακολουθήσει την ηλικία της.

Γι’ αυτό και έχει διώξει το σοφέρ της που οδηγούσε πολύ αργά ενώ αυτή λατρεύει την ταχύτητα. Κάνει μπάντζι τζάμπινγκ, τρέκινγκ, πτώσεις με αλεξίπτωτο και γενικά ό, τι εξτρίμ σπορ υπάρχει! Η Ζιζή είναι τρεις φορές χήρα και δύο ζωντοχήρα. Και είναι φυσικά και πολύ πλούσια, φίλη της Νενέλας από παλιά! Όταν θα σκάσει το λάστιχό της έξω από το σπίτι της Σάντυ, θα δει ξανά τη Νενέλα που έχει να τη δει χρόνια. Και θα αποφασίσει να περάσει τη μέρα μαζί της.

Όμως, η Νενέλα δεν είναι το μόνο άτομο που γνωρίζει από παλιά η Ζιζή. Γνωρίζει και τον Κοσμά. Και το παρελθόν τους θα έρθει στην επιφάνεια και θα φέρει νέες κωμικές ανατροπές στη ζωή της Νενέλας!

«Το Τατουάζ»

Ο Ορφέας στριμώχνει την Ελένη μέσα στο ασανσέρ και της βάζει το μαχαίρι στο λαιμό, χωρίς να γνωρίζει όμως ότι η Ελένη κρύβει  έναν «άσσο» στο μανίκι!

Ο Πρέσβης πιέζει τον Τόνυ πολύ έντονα και καταφέρνει να του πάρει μια απάντηση για το θέμα των πλοίων.

Ο Αλέξανδρος συναντιέται με τον δικηγόρο του και προσπαθεί πάση θυσία να βρει λύση για να αποσύρει το βιβλίο του Ορφέα! Η Τατιάνα αρχίζει να καταλαβαίνει πως όταν φύγει με τον Τόνυ, δεν θα ξαναδεί ποτέ την αδερφή της κι αυτό την πονάει πολύ.

Ο Σέκερης πιάνει την Ειρήνη σε ένα μεγάλο ψέμα και την ξεμπροστιάζει!

Ο Πέτρος τα παίζει όλα για όλα με τη Μαργκώ και καταφέρνει να εισχωρήσει μέσα στο Συμβούλιο!

Η Χριστίνα κανονίζει ραντεβού με τον Ορφέα και ενημερώνει την Τατιάνα! Η Χριστίνα πηγαίνει στο ραντεβού που έχει δώσει με τον Ορφέα, σ΄ ένα πάρκο περικυκλωμένο από αστυνομικούς με πολιτικά, όμως ο Ορφέας για μια ακόμα φορά βρίσκεται ένα βήμα μπροστά και ετοιμάζει στη Χριστίνα μια δυσάρεστη «έκπληξη».

Στο μεταξύ, στην Αίγινα, ο Παύλος και η Μάρθα στήνουν ολόκληρο κόλπο για να ξεφύγουν από τα παιδιά τους και να παντρευτούν κρυφά με την ησυχία τους, χωρίς να ξέρουν ότι ο Αλέξανδρος, η Άννα, η Ελένη και η Αφροδίτη στήνουν τη δική τους συνωμοσία για να σπάσουν πλάκα.

Στο Λονδίνο, ο Τόνυ καλεί στο σπίτι του τη Μαργκώ και της κάνει το τραπέζι και με τον τρόπο του την αποχαιρετά για πάντα, μόνο που η Μαργκώ ούτε καν το υποψιάζεται ότι περνά τις τελευταίες στιγμές παρέα με τον γιό της.

Από την άλλη μεριά, η Μαργκώ είναι πολύ υπερήφανη γιατί το Συμβούλιο αναθέτει στον Πέτρο καθήκοντα υπεύθυνου ασφαλείας. Όταν στη διάρκεια του γάμου της Μάρθας και του Παύλου εμφανίζονται ξαφνικά τα παιδιά, η Μάρθα φεύγει και τους αφήνει όλους σύξυλους.