Τόνια Σωτηροπούλου: Η γνωριμία με τον Mickey Rourke και το τραγούδι που έγραψε για εκείνην ο Κωστής Μαραβέγιας
Νέα

Τόνια Σωτηροπούλου: Η γνωριμία με τον Mickey Rourke και το τραγούδι που έγραψε για εκείνην ο Κωστής Μαραβέγιας

Τόνια Σωτηροπούλου: Η γνωριμία με τον Mickey Rourke και το τραγούδι που έγραψε για εκείνην ο Κωστής Μαραβέγιας

Τι αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2night Show ήταν η Τόνια Σωτηροπούλου και μίλησε για τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια, την οικογένειά της, τη σκηνή με τον James Bond, αλλά και τη γνωριμία με τον Mickey Rourke.

«Είναι τυχαίο το ότι είμαι ωραία γυναίκα. Είναι ένας συνδυασμός DNA για τον οποίο δεν ευθύνομαι. Δεν ήμουν το πιο ωραίο κορίτσι του σχολείου. Ήμουν αφανής και εσωστρεφής. Και μεγάλωσα με γονείς που δεν μου τόνιζαν αυτό. Έχω δυο μεγαλύτερους αδελφούς. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση, αλλά μεγάλωσα σε ένα σπίτι που με μεγάλωσε σαν αγόρι. Μπορώ να συμβουλευτώ, αλλά μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου», είπε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

«Όταν θυμώνω είναι αρκετά μεγάλη η έκρηξη. Δεν το παθαίνω συχνά. Έχω μάθει να διαχειρίζομαι πράγματα», ανέφερε μιλώντας για τον χαρακτήρα της.

«Στην αρχή μια μερίδα κόσμου πίστευε ότι είμαι απόμακρη, ψυχρή και αφοριστική. Τα τελευταία χρόνια, επειδή έχω ρίξει τις άμυνές μου, παίρνω πολύ θετικά μηνύματα από τις γυναίκες. Αγαπώ της γυναίκες και τις στηρίζω με κάθε τρόπο. Πιστεύω ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι ενωμένες. Με τους straight φίλους μου είμαι ο Αντώνης, είμαι το λιγότερο ερωτεύσιμο πλάσμα γι’ αυτούς».

https://streamable.com/es45xv

Για τον ρόλο στην ταινία του James Bond είπε: «Υπήρξα και πριν την ταινία με τον James Bond. Έχω κάνει τρεις ταινίες πριν από το Skyfall και στην Ελλάδα είχα συμμετάσχει στην ταινία “Ψυχραιμία” του Νίκου Περράκη».

Μιλώντας έπειτα για την ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού» με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη είπε:  «Έχω δει εικόνες μόνο και μου αρέσει πάρα πολύ.  Το σενάριο είναι στα αγγλικά. Με τον Mickey Rourke είχαμε γνωριστεί πριν χρόνια στο Λονδίνο. Δεν είχαμε σκηνές μαζί».

https://streamable.com/tnpx74

Τέλος, μιλώντας για τον Κωστή Μαραβέγια αποκάλυψε: «Μου αφιερώνει γενικά τραγούδια. Στα γενέθλιά μου, μου είπε ότι έγραψε ένα τραγούδι για εμένα. Το είπε, μου απαγόρευσε να τον ηχογραφήσω και από τότε δεν το ξαναάκουσα. Μου είπε ότι κάποια στιγμή θα το βγάλει. Ήταν για μια στιγμή και ήταν πολύ ωραίο».

https://streamable.com/uox37n