Τριαντάφυλλος εναντίον Φαίης Σκορδά: «Γι’ αυτό δεν θα γίνει ποτέ Μενεγάκη»
Νέα

Τριαντάφυλλος εναντίον Φαίης Σκορδά: «Γι’ αυτό δεν θα γίνει ποτέ Μενεγάκη»

Τριαντάφυλλος εναντίον Φαίης Σκορδά: «Γι’ αυτό δεν θα γίνει ποτέ Μενεγάκη»

Καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, «Όλα Λάθος», ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος αναπόλησε τις στιγμές από το ξεκίνημα της καριέρας του και πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν μετά από μία ανάρτησή του για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον σχολιασμό της Φαίης Σκορδά.

Η επιτυχία στις «Χάντρες»

Τα χρόνια στο νυχτερινό μαγαζί «Χάντρες» έχουν μείνει ανεξίτηλα στο μυαλό του Τριαντάφυλλου, ο οποίος εξιστόρησε στην εκπομπή «Όλα λάθος», όλα όσα έζησε εκείνη την περίοδο, τότε που δεν είχε ενηλικιωθεί ακόμα, αλλά γνώριζε την επιτυχία.

Ο τραγουδιστής αυτήν την περίοδο κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, έχει αποκτήσει έναν γιο, ο οποίος είναι τριών ετών και νιώθει ευλογημένος από την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο.

Η γνωριμία με τη σύζυγό του Δήμητρα

Πώς γνωρίστηκε με τη σύζυγό του Δήμητρα και πώς γνώρισε τους γονείς της μία Πρωτοχρονιά; Ο Τριαντάφυλλος είχε τεράστιο σουξέ σαν άνδρας μικρός, αλλά το ίδιο ισχύει και τώρα, ίσως και σε μεγαλύτερο βαθμό.

Η απάντηση στη Φαίη Σκορδά

Η παρουσιάστρια του «Πρωινού» είχε δηλώσει στην εκπομπή της ότι δεν θέλει να αναφερθεί ποτέ ξανά στο όνομα του Τριαντάφυλλου, ούτε να παιχτεί κάποιο θέμα για εκείνον.

«Δεν έχω ανάγκη κανέναν, ούτε πεινάμε, είμαστε μια χαρά. Θα το πω σήμερα και τελειώνω, δεν ξαναλέω τίποτα. Κάποιος που σου κάνει 4-5 cd, αυτός που σου γράφει τραγούδια και τον ξέρει όλη η Ελλάδα, όταν κάνεις μια εκπομπή για τα τραγούδια σου, τη μισή καριέρα σου στην έχω κάνει εγώ, γιατί δεν τον καλείς;», εξήγησε ο Τριαντάφυλλος για το post του και συνέχισε:

«Εγώ δεν το έγραψα αρνητικά. Η κ. Σκορδά πήγε να με κράξει χωρίς να βάλει τι έγραψα και με αυτά που είπε, με πήρε η μητέρα μου και ο δικηγόρος μου και νόμιζαν ότι είχα κάνει κακό στη Νατάσα. Από τη στιγμή που η προσωπικότητα μου θίχτηκε ο δικηγόρος έχει αναλάβει. Δεν κρατάω κακίες. Δεν έχω ανάγκη την εκπομπή της κ. Σκορδά, οι μεγάλες σταρ δεν κάνουν τέτοια πράγματα. Για αυτό η κ. Σκορδά δεν θα γίνει ποτέ Ελένη Μενεγάκη και Ρούλα Κορομηλά».

Όσο για την άποψη της γυναίκας του Δήμητρας σχετικά με το θέμα: «Η γυναίκα μου είναι δίκαιη. Τη συγκεκριμένη στιγμή είπε ότι έπρεπε να βάλει το story μου. Την ιστορία την ανέβασα και σε 30’’ την κατέβασα. Σκέφτηκα όλο αυτό που έγινε και την κατέβασα και την είδαν 45 άτομα. Αφού εγώ το κατέβασα, εσύ κ. Σκορδά γιατί το ανέδειξες το θέμα; Άρα ποιος είναι ο λάθος τώρα»;

Σχετικά με τη Νατάσα Θεοδωρίδου: «Η Νατάσα είναι τεράστια φωνή, όποιος και να της έγραφε τραγούδια θα γινόταν μεγάλη. Τη σέβομαι σαν καλλιτέχνη και έχω περάσει πολλά πράγματα μαζί της, την ξέρω σαν χαρακτήρα και ίσως την έβαλε να μην με καλέσει σε αυτήν την εκπομπή».

 «Θα ξαναέγραφα τραγούδια για τη Νατάσα Θεοδωρίδου»

Ο Τριαντάφυλλος έχει πολλά τραγούδια στο σπίτι του, τα οποία δεν έχει δώσει σε κάποιον καλλιτέχνη: «Έχω τραγούδια στο σπίτι μου που δεν τα έχω δώσει. Θα ξαναέγραφα εννοείται τραγούδια για τη Νατάσα και θα το κάνω όταν πρέπει. Το “Αχάριστη Καρδιά” ας πούμε δεν θα μπορούσε να το πει καλύτεα άλλος από ότι η Νατάσα».