Τριαντάφυλλος για Σάκη – Μαριαλένα: «Είμαι ο μόνος που ξέρω όλη την ιστορία τους…»
Νέα

Τριαντάφυλλος για Σάκη – Μαριαλένα: «Είμαι ο μόνος που ξέρω όλη την ιστορία τους…»

Τριαντάφυλλος για Σάκη – Μαριαλένα: «Είμαι ο μόνος που ξέρω όλη την ιστορία τους…»

Τι ειπε και για τον Γιώργο Λιβάνη;

Στον καναπέ του «ΣουΚου Family» κάθισε ο Τριαντάφυλλος και απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν το Survivor.

«Στη Μαριαλένα έλεγα για τον Σάκη ότι άφησε τις δουλειές του και ήρθε να της δείξει πόσο σε αγαπάει. Έχουν και οι δύο υπέροχες οικογένειες. Τους αγαπώ πολύ», ανέφερε σχετικά με το ζευγάρι του παιχνιδιού.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Ο Σάκης είναι για μένα είναι αδελφός μου, όπως και η Μαριαλένα. Δεν είναι μόνο ότι έχουμε έρθει κοντά, είναι και κάτι παραπάνω. Ταιριάζουμε σε πάρα πολλά. Τα παιδιά αγαπιούνται πολύ και θα είναι ευλογία τα παιδιά να είναι μαζί και στην Ελλάδα γιατί θα τους παντρέψω. Είμαι ο μόνος που ξέρω όλη την ιστορία τους και δεν με ενδιαφέρει πως ήταν η σχέση τους πριν. Όλοι περνάμε δύσκολα στις σχέσεις μας, όπως και εγώ με τη γυναίκα μου».

Τη δική του απάντησε στον Ασημακόπουλο έδωσε σχετικά με τις δηλώσεις του πως δεν θεωρεί πως ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι αληθινό ζευγάρι: «Θέλω να εξηγήσω στον Ασημακόπουλο ότι δεν είναι όλα ψεύτικα στη ζωή μας, υπάρχει και αληθινή αγάπη. Εγώ τον Σάκη και τη Μαριαλένα τους έχω γνωρίσει. Δεν είναι ψεύτικο όλο αυτό. Αν δείτε τι κάνει ο Σάκης και off camera, είναι αντράκι».

Σε ερώτηση για το αν έχει μιλήσει ή σκοπεύει να επικοινωνήσει με τον Γιώργο Λιβάνη, εκείνος απάντησε«Με τον Λιβάνη δεν έχω μιλήσει και δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν έχει ψάξει ο ένας να βρει τον άλλον, αλλά νομίζω ότι θα μιλήσουμε. Θα του έλεγα ότι “Εγώ δεν φταίω σε τίποτα”».

https://streamable.com/bfaorg