Τρίτη 25/1: Ποιες «ζωντανές» εκπομπές αναβάλλονται λόγω του σφοδρού χιονιά;
Νέα

Τρίτη 25/1: Ποιες «ζωντανές» εκπομπές αναβάλλονται λόγω του σφοδρού χιονιά;

Τρίτη 25/1: Ποιες «ζωντανές» εκπομπές αναβάλλονται λόγω του σφοδρού χιονιά;

Η «Ελπίδα» δεν άφησε τίποτα όρθιο!

Αλυσιδωτά προβλήματα έχει επιφέρει η επέλαση της «Ελπίδας» και οι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν έμειναν αλώβητοι από την κακοκαιρία τη Δευτέρα.

Όπως όλα δείχνουν όμως ούτε την Τρίτη τα προγράμματα των καναλιών θα μεταδοθούν κανονικά.

Με τους δρόμους κλειστούς όπως είναι φυσικό είναι εξαιρετικά δύσκολο να μεταβούν οι παρουσιαστές , οι δημοσιογράφοι  και το τεχνικό προσωπικό στα στούντιο με αποτέλεσμα ένα-ένα τα κανάλια μεταβάλλουν το πρόγραμμά τους.

Ποιες εκπομπές όμως θα μείνουν εκτός «αέρα» αύριο Τρίτη;

Mega

«Πάμε Δανάη!» και «Ελένη» δεν θα μεταδοθούν από τη συχνότητα του Mega καθώς τα πλατό βρίσκονται στον Γέρακα. Κανονικά θα προβληθεί η ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και το επιβεβαίωσε και η Ανθή Βούλγαρη με story που δημοσίευσε στο Instagram account της. Μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και το συνεργείο της εκπομπής πρόκειται να καταλύσουν απόψε το βράδυ σε ξενοδοχείο κοντά στα πλατό για να βγουν αύριο το πρωί χωρίς ταλαιπωρία στο «γυαλί».

Star

Δεν θα μεταδοθούν οι εκπομπές Breakfast@Star και «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Οpen

Παρότι ο σταθμός δεν έχει εκδώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ενδεχομένως και αύριο Τρίτη να γίνει ό,τι και σήμερα, δηλαδή να μην μεταδοθεί η ψυχαγωγική εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και στη θέση της να μπει έκτακτη ενημέρωση.

Alpha

Σύμφωνα με όσα ανέφερε σε άρθρο της η Τίνα Μεσσαροπούλου που είναι μέλος του Happy Day, η εκπομπή δεν θα μεταδοθεί την Τρίτη.

ΣΚΑΪ

Σήμερα δεν βγήκαν ούτε η Ιωάννα Μαλέσκου ούτε ο Νίκος Μουτσινάς ελέω χιονιά και ενημέρωσης. Οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού θα βγουν κανονικά και μένει να δούμε αν το Love it και το Kαλό μεσημεράκι θα βρεθούν δεύτερη μέρα εκτός «αέρα».

ΑΝΤ1

Το κανάλι του Αμαρουσίου δεν έχει προχωρήσει σε αλλαγή προγράμματος στον ιστότοπό του. Μέχρι στιγμής ούτε η ομάδα του «Πρωινού» έχει ανεβάσει κάποιο story ότι δεν θα μεταδοθεί η εκπομπή παρότι τα στούντιο KΑPPA βρίσκονται σε σημείο με αρκετό χιόνι.