Τροχός της Τύχης: Έλυσε το γρίφο και έφυγε με το αυτοκίνητο
Νέα

Τροχός της Τύχης: Έλυσε το γρίφο και έφυγε με το αυτοκίνητο

Τροχός της Τύχης: Έλυσε το γρίφο και έφυγε με το αυτοκίνητο

O «Τροχός της Τύχης», έχει επιστρέψει ανανεωμένος τη φετινή σεζόν στη συχνότητα του Star Channel, για να χαρίσει μεγάλα δώρα, μετρητά ακόμη και αυτοκίνητα. Μπορεί να είναι όλα θέμα «τύχης», ωστόσο, το πρώτο αυτοκίνητο της χρονιάς δεν άργησε να έρθει.

Στο επεισόδιο, που προβλήθηκε την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου,  ο «Τροχός της Τύχης» χάρισε το πρώτο αυτοκίνητο, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Κερδισμένος ήταν ο  Κωνσταντίνος. Ο 32χρονος Θεσσαλονικιός, ήρθε στην Αθήνα μόνο και μόνο για να λάβει μέρος στο παιχνίδι και είναι ηλεκτρολόγος. Η ιδιαίτερη προφορά του, λόγω καταγωγής, ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

O παρουσιαστής δεν σταμάτησε τα πειράγματα στον Κωνσταντίνο, ο οποίος του θύμιζε, λόγω εξωτερικής εμφάνισης, τους Τούρκους πρωταγωνιστές σειρών, λέγοντάς του μάλιστα πως θα μπορούσε να παίζει εκείνος στην τουρκική σειρά Elif, που προβάλλεται από το Star. Ο Κωνσταντίνος ήταν νικητής μέχρι και τον 3ο γρίφο αλλά κινδύνευσε στους δυο επόμενους γύρους από τη συμπαίκτριά του Μαρία. Τελικά στον 6ο γύρο κρίθηκε το αποτέλεσμα και ο Κωνσταντίνος πήγε στον τελικό.

Ο Κωνσταντίνος κέρδισε με τον τελικό γρίφο «πόλεις της Ελλάδας Καστόρια- Κατερίνη» το μεγάλο δώρο, ένα αυτοκίνητο!