Τρύφωνας Σαμαράς: Οι λεπτομέρειες του Just the two of us και η λήξη της παρεξήγησης με την Ελένη Τσολάκη on air
Νέα

Τρύφωνας Σαμαράς: Οι λεπτομέρειες του Just the two of us και η λήξη της παρεξήγησης με την Ελένη Τσολάκη on air

Τρύφωνας Σαμαράς: Οι λεπτομέρειες του Just the two of us και η λήξη της παρεξήγησης με την Ελένη Τσολάκη on air

Μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και για τη φιλία που τον δένει με τον Νίκο Κοκλώνη

Καλεσμένος στην εκπομπή “Μεσημέρι” ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μίλησε -μεταξύ άλλων- για τη συμμετοχή του στο μουσικό σόου , Just the two of us, που έρχεται τον Ιανουάριο στη συχνότητα του Open με οικοδεσπότη τον Νίκο Κοκλώνη.

“Θα είμαι”, δήλωσε ο κομμωτής αρχικά, ενώ δεν έδωσε λεπτομέρειες για το ζευγάρι του στο παιχνίδι.

Αρκέστηκε μόνο να πει ότι θα είναι μία λαϊκή τραγουδίστρια.

“Έχουμε γνωριστεί μία φορά, αλλά δεν είναι κολλητή μου”, αποκάλυψε ακόμα.

“Μου αρέσει να το κάνω”, πρόσθεσε.

“Από τη στιγμή που το παρουσιάζει ο φίλος μου, που πάντα με στηρίζει και εγώ τον στηρίζω, γιατί να μην το κάνω;”, δήλωσε ακόμα ο Τρύφωνας.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για τη σπάνια φιλία που τον δένει με τον Νίκο Κοκλώνη, σχολιάζοντας ότι ο Mr Travel ανέβασε πρόσφατα μία κοινή τους φωτογραφία, που συνοδευόταν από ένα συγκινητικό μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/B6VcnyED3l7/

Η φιλία με τον Νίκο Κοκλώνη και η συμφιλίωση με την Ελένη Τσολάκη

“Τον ευχαριστώ πάρα πολύ και δημόσια. Είναι πολύ καλό παιδί και είναι άνθρωπος πάνω από όλα ο Νίκος. Και σε στηρίζει σε κάποια πράγματα που θέλεις. Εγώ δεν έχω και οικονομική ανάγκη, αλλά πάντα θα με υποστηρίζει σε κάτι που θέλω να κάνω”, δήλωσε ακόμα.

Παράλληλα, μίλησε για τους φίλους που έχει αποκτήσει από τον χώρο της δημοσιότητας που προέρχονται κυρίως πίσω από τις κάμερες, αλλά και για το ποια είναι η πιο δύσκολη και ποια η πιο εύκολη διάσημη που έχει χτενίσει.

“Η Τσολάκη δεν είναι δύσκολη, μόνο δεν ήρθε σε αυτό το καταραμένο πάρτι”, είπε γελώντας ο Τρύφωνας, ενώ η Ελένη πήγε κοντά τους για μία δημόσια συμφιλίωση.

Έτσι, έλυσαν στον “αέρα” της εκπομπής την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί πριν από τρία χρόνια, επειδή δεν είχε πάει στο πάρτι του.

“Η Τζένη Μπαλατσινού ήταν από τις γυναίκες που με εμπιστεύονταν πάντα”, δήλωσε στο τέλος για το ποια είναι η επώνυμη που αφήνεται εύκολα στα χέρια του και τον εμπιστεύεται “τυφλά”.

Το απόσπασμα της συνέντευξής του:

https://streamable.com/73q2i