Τρύφωνας Σαμαράς – Λάκης Γαβαλάς: Οι νέες δηλώσεις «φωτιά» και η απάντηση του σχεδιαστή
Νέα

Τρύφωνας Σαμαράς – Λάκης Γαβαλάς: Οι νέες δηλώσεις «φωτιά» και η απάντηση του σχεδιαστή

Τρύφωνας Σαμαράς – Λάκης Γαβαλάς: Οι νέες δηλώσεις «φωτιά» και η απάντηση του σχεδιαστή

Τι είπαν στην κάμερα του «Ευτυχείτε»

Καλά κρατά η κόντρα του Τρύφωνα Σαμαρά και του Λάκη Γαβαλά. Ο γνωστός hairstylist που συμμετέχει στο παιχνίδι μεταμορφώσεων του Open, Style Me Up και ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής του My Style Rocks έστειλαν ο ένας τα πυρά του στον άλλον.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» βρέθηκε στα παρασκήνια του Style Me Up κι εκεί ο Τρύφωνας Σαμαράς μιλώντας για τον Λάκη Γαβαλά είπε: «Νομίζω ότι ο Λάκης Γαβαλάς φέτος στο My Style Rocks το έχει παραξηλώσει.

Έχει κάνει υπερβολικές μεταμορφώσεις. Είναι too much όλο αυτό. Νομίζω δεν του πάει καθόλου. Νομίζω είναι υπερβολή. Κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο. Νομίζω ότι τώρα ο κατάλληλος ρόλος για να πρωταγωνιστήσει είναι “Η τρελή του Σαγιό”».

https://streamable.com/5bqz1f

Με τη σειρά του, μάλιστα, ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε στις δηλώσεις του Τρύφωνα στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»: «Θα ήθελα ο Σαμαράς να μου πει την ιστορία της «τρελής του Σαγιό» αν την γνωρίζει. Είναι πολύ τιμητικό αυτό που είπε. Πρόκειται για ένα υπέροχο έργο που είναι στα μελλοντικά σχέδιά μου. Μπορεί την επόμενη φορά, όμως, να μου το πει στα γαλλικά, γιατί αυτό είναι ένα γαλλικό έργο; Να μπορέσω κι εγώ να του πω μπράβο για κάτι μια φορά;».

Και συνέχισε: «Για να πει κάποιος ότι είμαι υπερβολικός θα πρέπει να είναι πολύ γνώστης. Εγώ ανήκω στο σύμπαν και στο τώρα. Πρώτα πρέπει να εξυπηρετηθώ και να εξυπηρετήσω το σύμπαν, το οποίο με έχει αγκαλιάσει τόσα χρόνια. Δεν μπορεί στα 68 μου να έχω κάνει λάθη και να μην τα είδα».

Ο Λάκης Γαβαλάς, μάλιστα, αποκάλυψε πως του έχει γίνει πρόταση για το Survivor και θα πήγαινε αν ήταν πιο νέος.

https://streamable.com/1fiuje