Τρύφωνας Σαμαράς: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι του “αφώνου γωνία”, τον αγαπώ»
Νέα

Τρύφωνας Σαμαράς: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι του “αφώνου γωνία”, τον αγαπώ»

Τρύφωνας Σαμαράς: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι του “αφώνου γωνία”, τον αγαπώ»

Ο γνωστός κομμωτής μίλησε για το Style me Up, το J2US και το GNTM

Τη συμμετοχή του στο Style me Up απολαμβάνει ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» και σχολίασε τους νέους παίκτες του J2US αλλά και τις αλλαγές που δεν έγιναν στο GNTM.

«Είναι πολύ ωραία. Το μόνο κακό είναι ότι σηκώνομαι νωρίς κι εγώ δεν είμαι του πρωινού. Η Ηλιάνα είναι πολύ γλυκιά, σίγουρα της ταιριάζει, γιατί η μόδα είναι το στοιχείο της».

Όσον αφορά ένα σχόλιο που είχε κάνει η Ραμόνα Βλαντή για την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, ότι είναι η «βασίλισσα του κιτς», δήλωσε: «Το είπε αυτό; Δεν θα τη συγχωρούσα ποτέ. Νομίζω μπρος στη δουλειά, όλοι κάνουν τουμπεκί και όλοι πάμε παρακάτω».

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ρωτήθηκε για το J2US και απάντησε: «Μη μου λες γι αυτό. Είναι το αγαπημένο μου. Θα συνεργαζόμουν σε ένα guest με την Κατερίνα Λιόλιου και τον Θέμη Αδαμαντίδη, αλλά ποιος την ακούει τη Σάσα. Είδα τη Μάρα με τον πολυέλαιο και γέλασα. Ο Δημήτρης είναι του αφώνου γωνία, τον αγαπώ».

Αναφορικά με το GNTM, τις αλλαγές και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Οι μεταμορφώσεις δεν ήταν wow. Γενικά οι Ελληνίδες δεν θέλουν να αλλάξουν τα μαλλιά τους. Με την Ισμήνη έχω δουλέψει σαν μοντέλο, έχει υπάρξει και μούσα μου. Έχω αδυναμία στην Καγιά. Το GNTM έχει ταυτιστεί μαζί της».

https://streamable.com/621xuw