Τζένη Καζάκου – Ντάνιελ Νούρκα: «Νιώθουμε τιμή και χαρά που είμαστε στους Συμπέθερους»
Νέα

Τζένη Καζάκου – Ντάνιελ Νούρκα: «Νιώθουμε τιμή και χαρά που είμαστε στους Συμπέθερους»

Τζένη Καζάκου – Ντάνιελ Νούρκα: «Νιώθουμε τιμή και χαρά που είμαστε στους Συμπέθερους»

Η Λίζα και ο Άλφρεντ σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης

Η Τζένη Καζάκου και ο Ντάνιελ Νούρκα είναι οι νεαροί πρωταγωνιστές της σειράς του Mega «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Οι δύο νεαροί ηθοποιοί που υποδύονται τη Λίζα Νταλαούρα και τον Άλφρεντ αντίστοιχα βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησαν για την μέχρι τώρα πορεία τους στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και το πώς αποφάσισαν να ασχοληθούν με αυτήν.

«Εγώ μεγάλωσα μέσα σ’ αυτό το χώρο. Πάντα με μάγευε, αλλά δεν το ονειρευόμουν από μικρή» σημείωσε η Τζένη Καζάκου, η οποία όπως ήταν φυσικό ακολούθησε την «οικογενειακή πορεία».

«Όταν άρχισα να ψάχνω με τι θα ασχοληθώ, δεν μου άρεσε τίποτα. Το θέατρο ήταν η τρίτη επιλογή, μετά τη φωτογραφία και την ψυχολογία» τόνισε και συμπλήρωσε πως όταν είπε στους γονείς της ότι δεν θα δώσει πανελλήνιες, δεν ξαφνιάστηκαν.

Ο Ντάνιελ Νούρκα από την άλλη ανέφερε ότι δεν υπήρχε κάποιο ερέθισμα από το οικογενειακό του περιβάλλον για την υποκριτική, αλλά του άρεσε και αποφάσισε στην εφηβεία να ασχοληθεί με αυτή.

«Στην εφηβεία μου άρεσε και είπα ότι θέλω να το δοκιμάσω. Έτσι αποφάσισα να δώσω σε μια δραματική σχολή και να δω πως είναι από μέσα.

Μου άρεσε και το συνέχισα και έτσι έφτασα μέχρι τους “Συμπέθερους”» συμπλήρωσε, ενώ αναφέρθηκε και στη διαδικασία των δοκιμών για το ρόλο που αναγκαστικά λόγω της καραντίνας έγινε αρχικά μέσω… υπολογιστή.

«Εγώ ήμουν στο Κιάτο και κάναμε μέσω υπολογιστή κάποια κείμενα. Μετά ήρθα στην Αθήνα και βρεθήκαμε από κοντά με τους σκηνοθέτες» συμπλήρωσε.

Το τηλεοπτικό ζευγάρι αναφέρθηκε φυσικά και στους «Συμπέθερους»

Για την πορεία του νεαρού ζευγαριού στη σειρά, της Λίζας και του Άλφρεντ οι δύο πρωταγωνιστές ανέφεραν ότι θα υπάρξουν εξελίξεις μεταξύ τους, ενώ ο Ντάνιελ Νούρκα σημείωσε ότι ο πατέρας του Άλφρεντ, Μπουκουράν θα βρεθεί στο Κουδουνάρι και θα αλλάξουν πολλά.