Τζένη Θεωνά: Απαντά πρώτη φορά για το «πάγωμα» της εκπομπής της στην ΕΡΤ
Νέα

Τζένη Θεωνά: Απαντά πρώτη φορά για το «πάγωμα» της εκπομπής της στην ΕΡΤ

Τζένη Θεωνά: Απαντά πρώτη φορά για το «πάγωμα» της εκπομπής της στην ΕΡΤ

Εμείς εδώ στο Znews είχαμε γράψει πρώτοι για την αλλαγή του σχεδιασμού της κρατικής τηλεόρασης

Σε δημόσια έξοδό της πέτυχαν οι δημοσιογράφοι την Τζένη Θεωνά και ένα από τα πρώτα πράγματα που θέλησαν να μάθουν ήταν τι συνέβη με την εκπομπή που επρόκειτο να αναλάβει στην κρατική τηλεόραση κοντά στα Χριστούγεννα, κάτι που δεν συνέβη ποτέ.

«Με την εκπομπή της ΕΡΤ συνέβησαν πολλά. Οφείλω να πω ότι επειδή το πρόγραμμά μου ήταν πάρα πολύ πιεσμένο κι εγώ δεν προσπάθησα να διεκδικήσω κάτι τη στιγμή που οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές κι επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες κωλυσιεργίες, ότι είναι καλύτερο τώρα που ολοκληρώνω σιγά σιγά κι εγώ τη δημιουργική εργασία μου αυτή τη σεζόν, να το δούμε του χρόνου και εάν και εφόσον».

«Η παρουσίαση είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ και το αγαπώ και θέλω να το κάνω, όμως επειδή κατά βάση είμαι ηθοποιός και δουλεύω πολύ, το θέλω αλλά μπορώ και να περιμένω, αν προκύψει με τον τρόπο που επιθυμώ» δήλωσε η ηθοποιός.

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Μπέζας έγραψε πρώτος εδώ στο Znews πως η εκπομπή της ηθοποιού μπαίνει στον πάγο κόντρα στον αρχικό σχεδιασμό.

Συγκεκριμένα, το πλάνο ήταν από τους ιθύνοντες της  δημόσιας τηλεόρασης ήταν να βγει στον τηλεοπτικό αέρα κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Το concept της εκπομπής ήθελε την παρουσιάστρια να κάνει συνεντεύξεις στους καλεσμένους της  μέσα σε μια λιμουζίνα που θα κινείται στη βραδινή Αθήνα.

Η πρόταση που είχε κατατεθεί από την εταιρεία παραγωγής στις αρχές του Σεπτέμβρη στην τότε εντεταλμένη σύμβουλο της ΕΡΤ, Χρύσα Μασούρου, είχε πάρει το «πράσινο φως» για να ενταχθεί στην prime time ζώνη του Σαββάτου από τα μέσα του Δεκέμβρη.

Ωστόσο, φαίνεται πως με την αποχώρησή της στα μέσα του Οκτώβρη και την αλλαγή στον προγραμματισμό, η εκπομπή μπαίνει στο συρτάρι των ιθυνόντων του Ραδιομεγάρου.