Τζένη Θεωνά – Μελέτης Ηλίας: Ετοιμάζουν το «καλύτερό» τους Πάσχα στην ΕΡΤ
Νέα

Τζένη Θεωνά – Μελέτης Ηλίας: Ετοιμάζουν το «καλύτερό» τους Πάσχα στην ΕΡΤ

Τζένη Θεωνά – Μελέτης Ηλίας: Ετοιμάζουν το «καλύτερό» τους Πάσχα στην ΕΡΤ

Το all star ψυχαγωγικό πρόγραμμα της κρατικήτς τηλεόρασης για την Κυριακή

«Το καλύτερό μας Πάσχα» έρχεται στην ΕΡΤ, για να κρατήσει συντροφιά στο κοινό από τις 10 το βράδυ έως και τις 12:35 μετά τα μεσάνυχτα την Κυριακή του Πάσχα.

Η Τζένη Θεωνά και ο Μελέτης Ηλίας – οι πρωταγωνιστές της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια»- υποδέχονται τους τηλεθεατές σε μια ανοιξιάτικη, πασχαλινή γιορτή, ένα ξεχωριστό εορταστικό πρόγραμμα.

Έχοντας συντροφιά τους «Μουσικούς του Κουτιού», σχεδιάζουν με την αγαπημένη μπάντα το καλύτερο soundtrack της άνοιξης, της νοσταλγίας και της εξωστρέφειας της λαμπριάτικης Κυριακής.

Η Τζένη Θεωνά και ο Μελέτης Ηλίας μάς κάνουν την καλύτερη έκπληξη και δοκιμάζουν τις δυνατότητές τους στο τραγούδι ανοίγοντας την εκπομπή, ενώ υποδέχονται τη μοναδική Μελίνα Ασλανίδου, η οποία έρχεται ειδικά για τους τηλεθεατές της ΕΡΤ από τα Χανιά, για να δώσει, με τη μαγική χροιά της φωνής της, συναίσθημα και φως στην ημέρα.

Η ερμηνεύτρια μάς αφιερώνει υπέροχα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, αλλά και το καινούργιο της τραγούδι «Φτάνει και περισσεύει», σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Θάνου Παπανικολάου.

Ακόμη, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής θα την απολαύσουμε και σε ρόλο-έκπληξη!

Οι ηθοποιοί των σειρών της ΕΡΤ γιορτάζουν με τους παρουσιαστές

Αγαπημένοι ηθοποιοί από τις δημοφιλείς σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ παρελαύνουν από το εορταστικό πρόγραμμα και ενώνουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους, εκπλήσσοντάς μας ευχάριστα.

  • Τάσος Χαλκιάς, Τζένη Διαγούπη, Γιωργής Τσουρής και Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος από το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»
  • Κατερίνα Παπουτσάκη, Ρένος Χαραλαμπίδης, Τόνια Σωτηροπούλου, Γιολάντα Μπαλαούρα, Δημήτρης Καπουράνης και οι μικροί Μανώλης Γκίνης (Άγγελος), Έκτορας Φέρτης (Λούης) και Αμέρικο Μέλης (Χάρης) από τα «Τα καλύτερά μας χρόνια»
  • Πάρις Θωμόπουλος, Θάνος Λέκκας, Μιχάλης Παπαδημητρίου και ο μικρός Θανάσης Μαυρογιάννης (Μάριος) από την «Τούρτα της μαμάς»
  • Παναγιώτης Γαβρέλας από το «Ζακέτα να πάρεις».

Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς η εμφάνιση της Στεφανίας Λυμπερακάκη, η οποία, στην τελική ευθεία για τη Eurovision, αφιερώνει αποκλειστικά το Last dance, σε μια ξεχωριστή εκτέλεση με τη συνοδεία πιάνου.