Τζόνι Βαβούρας: «Σωστά το είπε ο Πασχάλης ότι ο Τόνι Σφήνος γελοιοποιεί μια ολόκληρη εποχή»
Νέα

Τζόνι Βαβούρας: «Σωστά το είπε ο Πασχάλης ότι ο Τόνι Σφήνος γελοιοποιεί μια ολόκληρη εποχή»

Τζόνι Βαβούρας: «Σωστά το είπε ο Πασχάλης ότι ο Τόνι Σφήνος γελοιοποιεί μια ολόκληρη εποχή»

Όσα είπε για τον ταραχώδη γάμο του και τις περιπέτειες με την υγεία του

Ο Τζόνι Βαβούρας μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και πήρε το μέρος του Πασχάλη για το θέμα του Τόνι Σφήνου.

«Με προβληματίζουν οι αξίες που πάνες προς τα κάτω, δεν υπάρχει κοινωνική αγωγή, βγαίνουν σκουπιδοτράγουδα που δεν λένε απολύτως τίποτα», δήλωσε.

«Τι πάει να πει έντεχνο; Εμείς είμαστε άτεχνοι; Αυτή η ορολογία είναι μεγάλη κουταμάρα»

«Σωστά το είπε ο Πασχάλης ότι ο Τόνι Σφήνος γελοιοποιεί μια ολόκληρη εποχή. Το να κάνεις χιούμορ είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Πρέπει να έχεις ταλέντο και να  ξέρεις πού να σταματήσεις. Αυτό που κάνει ο Σφήνος, το ελάχιστο που έχω δει γιατί δεν τον αντέχω, δεν είναι χιούμορ, είναι γελοιοποίηση κάποιων πραγμάτων, όπως αυτό που κάνει ο Σεφερλής δεν είναι χιούμορ», ανέφερε.

«Αν γύριζα τον χρόνο θα ακύρωνα τον αποτυχημένο γάμο μου, αλλά βγήκε εάν εξαιρετικό παιδί που είναι 20 χρονών», είπε απαντώντας στο τι θα έκανε αν γύριζε τον χρόνο πίσω.

«Δυστυχώς δεν έχω σχέσεις με τον γιο μου, γιατί κάποιες μητέρες βάζουν λόγια στο παιδί και το καταστρέφουν. Έχω να μιλήσω με το παιδί 1,5 χρόνο», εξομολογήθηκε για τη σχέση με το γιο του.

«Έκανα μια συμφωνία, η ζωή σου- η ζωή μου, αλλά φτάσαμε σε μια τρέλα. Υπήρχε ζήλια, ό,τι μπορείς να φανταστείς», σημείωσε για τον γάμο του.

Και συνέχισε «σιγά μην γράψω τραγούδι για αυτό το πράγμα (διαζύγιο), να βάλω βόμβα ναι, τραγούδι όχι».

Ο ίδιος αποκάλυψε πως στην προσωπική του ζωή είναι καλά «έχω μια σύντροφο, κλείσαμε προχτές  3 χρόνια. Σέβεται ο ένας τον άλλον, ηρεμία, συμφωνούμε σε πολλά πράγματα».

«Είμαι ακριβώς 66 χρονών. Το 2002, έπαθα στην σκηνή οξύ έμφραγμα, ξαναέπαθα μετά από 18 χρονιά και τον Φεβρουάριο άρπαξα μύκητα από μια βρώμικη αποθήκη και έμεινα άφωνος», ανέφερε για την περιπέτεια της υγείας του.

«Τα τελευταία 2 χρονιά έχουν εκλείψει οι εμφανίσεις. Τα χρήματα που παίρνουμε είναι αστεία, αλλά καλυτέρα από το να δουλεύω σοβατζής», κατέληξε.