Τζόυς Ευείδη: «Απέφευγα να πάω στο “Δελφινάριο”, προτιμούσα να σερβίρω»
Νέα

Τζόυς Ευείδη: «Απέφευγα να πάω στο “Δελφινάριο”, προτιμούσα να σερβίρω»

Τζόυς Ευείδη: «Απέφευγα να πάω στο “Δελφινάριο”, προτιμούσα να σερβίρω»

Η ηθοποιός σε μία καθ΄όλα απολαυστική συνέντευξη στο «Στούντιο 4»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν η Τζόυς Ευείδη σε μία απολαυστική συνέντευξη για την πορεία της στην υποκριτική, την προσωπική της ζωή και τους λόγους που προτιμά την μοναξιά όσο μεγαλώνει.

Η αγαπημένη ηθοποιός νιώθει χορτασμένη στη ζωή αφού έκανε ό,τι βλακεία είχε στο κεφάλι της, σύμφωνα με την ίδια.

Παρότι συμμετείχε σε πλειάδα τηλεοπτικών σειρών η ίδια δηλώνει ότι «δεν ήταν και ο Μπέζος» για να λάβει τα παχυλά κασέ που ακούμε κατά καιρούς.

Ο δρόμος για το θέατρο δεν άνοιξε εύκολα για εκείνη και πιστώνει στον Γιώργο Κιμούλη ότι ήταν αυτός που τη βοήθησε και άρχισε να δέχεται προτάσεις για θεατρικές δουλειές.

Παρότι η επιτυχία της ήταν μεγάλη στο «Ρετιρέ» μετά το τέλος της σειράς δεν είχε πρόταση για καμία δουλειά. Καταλόγισε στη συνέχεια στον εαυτό της ότι υπήρξε άτομο με πολλά κόμπλεξ που ντρεπόταν να ζητήσει η ίδια δουλειά ακόμα και από στενούς της ανθρώπους.

«Είμαι κομπλεξική, ντρέπομαι να πάω να ζητήσω δουλειά. Γενικά δεν ζητάω. Δεν έχω πάρει τηλέφωνο ποτέ. Είχα πάει όμως γονυπετής στον Λειβαδά να με πάρει στο θέατρο, τα αρχαία χρόνια. Ήθελα να δουλέψω, ήμουν γύρω στα 27-28. Μου έκανε τη ζωή ποδήλατο. με λυπήθηκε και με πήρε στη δουλειά» είπε.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως υπήρξε επιλεκτική αρνούμενη να παίξει σε επιθεωρήσεις στο Δελφινάριο και αντ΄αυτού προτιμούσε να εργάζεται ως σερβιτόρα.

«Ήταν επιτυχία το “Ρετιρέ”. Το θέατρο δεν έπαιρνε της… μόδας. Ο Κιμούλης με βοήθησε πιο πολύ από όλους. Μετά άρχισε να ανοίγει η δουλειά. Τότε ήμασταν άνεργοι ηθοποιοί που δουλεύαμε σερβιτόροι. Μετά το “Ρετιρέ” δούλεψα ως σερβιτόρα βέβαια. Παντού δούλευα. Απέφευγα να πάω στο “Δελφινάριο”, προτιμούσα να σερβίρω. Να μου πεις καλά να πάθεις» πρόσθεσε στη συνέχεια.