Βαλάντης: «Τα παιδιά μου μού είπαν ότι έβλεπαν το Survivor οι φίλοι τους και τους ρώτησαν “γιατί φωνάζει έτσι ο πατέρας σου;”»
Νέα

Βαλάντης: «Τα παιδιά μου μού είπαν ότι έβλεπαν το Survivor οι φίλοι τους και τους ρώτησαν “γιατί φωνάζει έτσι ο πατέρας σου;”»

Βαλάντης: «Τα παιδιά μου μού είπαν ότι έβλεπαν το Survivor οι φίλοι τους και τους ρώτησαν “γιατί φωνάζει έτσι ο πατέρας σου;”»

Ο τραγουδιστής σε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!

Ο Βαλάντης, ένας από τους πιο συζητημένους παίκτες του φετινού Survivor έλυσε τη σιωπή του στο Γιάννη Πουλόπουλο και το περιοδικό ΟΚ! και πέρασε από κόσκινο όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο.

Μετάνιωσες που έλαβες μέρος στο Survivor;

Όχι, δεν το μετάνιωσα, ούτε πρόκειται να το μετανιώσω. Είναι πολύ ωραίο να ζεις αυτή τη φανταστική εμπειρία και να πληρώνεσαι κιόλας. Είναι κάτι που θα κρατήσω ως ανάμνηση για μια ολόκληρη ζωή.

Σε ρωτάω γιατί το προφίλ που έβγαλες προς τα έξω ήταν μάλλον κακό.

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε έναν καλό και έναν κακό εαυτό. Μέσα στο παιχνίδι είδατε περισσότερο το κακό μου προφίλ. Αυτό είναι το χειρότερό μου. Δεν υπάρχει κάτι άλλο… Μακάρι όλοι οι κακοί άνθρωποι του κόσμου να είναι σαν εμένα. Εντάξει, σίγουρα υπήρχαν και κακοπροαίρετοι που είπαν διάφορα για εμένα ή έκαναν ότι δεν κατάλαβαν αυτά που έλεγα. Εγώ θα κρατήσω αυτούς που με κατάλαβαν και με στήριξαν.

Υπάρχει κάτι που είπες ή έκανες και θα ήθελες, αν μπορούσες, να το πάρεις πίσω;

Αυτό που είπα στην Ευρυδίκη (σ.σ. Παπαδοπούλου) το έκανα για να την ταρακουνήσω. Δεν είχα πρόβλημα μαζί της μέσα στο παιχνίδι. Με πείραξε όμως τόσο πολύ που στράφηκε εκείνο το βράδυ εναντίον μου που ήθελα να την κάνω να σκεφτεί ότι έκανε λάθος. Πρέπει να μην είσαι μέσα σου καλός άνθρωπος για να εκθέσεις κάποιον έτσι. Αυτό όμως που της είπα είναι κάτι που πιστεύω. Οι δοκιμασίες που έχω περάσει στη ζωή μου με έχουν κάνει να σκεφτώ. Νομίζω ότι όλοι μας όταν μας παρουσιάζεται μια δυσκολία μπορεί να αναρωτηθούμε « Θεέ μου, τι κακό έχω κάνει και τυραννιέμαι;». Με αυτό που της είπα ήθελα να την κάνω να σκεφτεί αυτό που έκανε.

Αντιλαμβάνεσαι, όμως, ότι είναι πολύ άσχημο να πεις σε έναν άνθρωπο που έχει περάσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας « δεν σου έμαθε τίποτα»;

Δεν ήταν κατά λέξη αυτά τα λόγια μου. Αυτό που είπα είναι ότι ο Θεός μάς δίνει δοκιμασίες για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. « Καταλαβαίνω ότι εσύ δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος». Έχω περάσει κι εγώ σοβαρό πρόβλημα υγείας και είμαι με μισό νεφρό και ως ομοιοπαθής μίλησα στην Ευρυδίκη. Ήθελα, δηλαδή, να της εξηγήσω ότι δεν είναι ριάλιτι όλα στη ζωή μας και δεν πρέπει να ξεπερνάμε το όριο. Διότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω και με το ψέμα που μπορεί να πεις για εμένα θα πληγωθούν. Με στενοχώρησε πάρα πολύ αυτό που έκανε.

Είναι αλήθεια ότι η Αθηνά είχε πετάξει την ιδέα να κάνεις κάτι ερωτικό με την Ευρυδίκη;

Αυτό που συνέβη είναι το εξής: Καθόμασταν με την Αθηνά στην καλύβα και απέναντί μας, στα είκοσι μέτρα, η Ευρυδίκη έκανε την ανάγκη της. Όπως ήμασταν έτσι, με ρωτάει η Αθηνά: « Τη γουστάρεις;». Και της απαντώ: « Όχι. Αλλά αν μου το λες αυτό για να κάνουμε μια ψεύτικη σχέση για να τη βοηθήσω, θα το έκανα». Δεν πρότεινα ποτέ κάτι στην Ευρυδίκη. Απλά είπα αυτό το πράγμα στην Αθηνά, πιστεύοντας ότι προσπαθούσε να με ψαρέψει. Για αυτό και στενοχωρήθηκα και αντέδρασα όταν η Ευρυδίκη είπε αυτά που είπε για εμένα στο τελευταίο συμβούλιο.

Πιστεύεις, δηλαδή, ότι μπορεί να έγινε μια ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον σου;

Ναι. Κατάλαβαν ότι δεν μπορώ να μένω αμέτοχος και εξάπτομαι εύκολα και κάποια από αυτά που έγιναν ήταν ενορχηστρωμένα και συνεννοημένα.

Ποιος θα έλεγες πως είναι ο πιο διπρόσωπος παίκτης μέσα στο παιχνίδι;

Το έχω πει. Δεν θέλω να αναφέρομαι άλλο σε εκείνον και του εύχομαι να είναι καλά, αλλά ο Λάμπρος (σ.σ. Κωνσταντάρας) ήταν ο πιο διπρόσωπος.

Ζώντας από κοντά τη Μυριέλλα Κουρεντή, πιστεύεις ότι ερωτεύτηκε τον Γιώργο Κατσαούνη; Μακάρι να τον είχε ερωτευτεί.

Μακάρι να ίσχυε όλο αυτό και να ήταν αληθινό.

Γιατί ενώ στην αρχή είχες εναντιωθεί σε αυτό το φλερτ, όταν φιλήθηκαν, μπήκες μπροστά να τους καλύψεις για να μην το καταγράψουν οι κάμερες;

Με την κίνησή μου αυτή ήθελα να προστατεύσω το σόου. Δεν ήθελα να φανεί αυτή η εικόνα. Μπορεί να ήμουν σύμφωνος στον έρωτά τους, αν ήταν πραγματικός, αλλά θεώρησα ότι ξεπερνιούνται τα όρια. Μου φάνηκε χυδαίο και εκείνη τη στιγμή που το είδα για αυτό και γύρισα το πρόσωπό μου, για να μη βλέπω, αλλά και μετά που το παρακολούθησα από την τηλεόραση.

Αφού, όπως λες, σου φάνηκε χυδαίο, γιατί στο συμβούλιο μετά είπες «έρως ανίκατε μάχαν»;

Αν ήταν πραγματικός ο έρωτας της Μυριέλλας και του Κατσαούνη, θα ήμουν υπέρ.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, όταν τον ρώτησαν τι τρέχει με τη Μυριέλλα και τον Κατσαούνη, απάντησε λακωνικά « διαφημίσεις».

Έτσι είπε ο Θανάσης; (Γελάει.) Νομίζω ότι κι εγώ την ίδια φράση θα χρησιμοποιήσω: Διαφημίσεις!

Θέλεις να πεις ότι ήταν διαφημιστικό κόλπο που έστησαν οι δυο τους για να τραβήξουν πάνω τους τις κάμερες;

Θεωρώ ότι ο Κατσαούνης είναι αγνός. Έτσι έχω καταλάβει…

Η Μυριέλλα σάς είχε μιλήσει για τον John Lygnos;

Ναι. Στα διάφορα πηγαδάκια που είχαν γίνει είχαμε συζητήσει τα προσωπικά μας. Κι εγώ τους μίλησα για τη σύντροφό μου. Αυτό που μας είχε πει η Μυριέλλα είναι ότι έχει ένα αγόρι έξω με τον οποίο είναι και συνεργάτες.

Η σχέση τους είναι ερωτική ή πλατωνική;

Εγώ αυτό που κατάλαβα ήταν ότι η σχέση ήταν ερωτική. Για αυτό και με πείραξε αυτό που συνέβη γιατί δεν μου αρέσει η μοιχεία. Είμαι από τους άντρες που αν πειράξουν την κοπέλα τους στο μπαρ, μπορεί και να τσακωθώ.

Ο Κατσαούνης γνώριζε ότι η Μυριέλλα έχει σχέση;

Όχι. Πού να το ξέρει…

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο στο Survivor;

Ή γκρίνια των συμπαικτών μου. Κάποιοι δεν μπορούσαν να προσαρμοστούν στο κόνσεπτ του παιχνιδιού. Δεν μπορεί να πηγαίνεις στο Survivor και να νομίζεις ότι είσαι κάποιος. Δεν είσαι τίποτα εκεί! Κάποιους τους ενοχλούσε που δεν μπορούσαν να κάνουν μπάνιο, που τα μαλλιά τους ήταν μπερδεμένα. Δεν μπορεί να παραπονιέσαι όλη την ώρα που κοιμάσαι στο σανίδι ή που τα ξύλα έχουν πάνω σκόνη. Εμένα αυτά μου φαίνονταν αστεία… Δεν είμαι υποχόνδριος. Όταν μου έπεφτε κάτω η καρύδα, τη σκούπιζα και την έτρωγα. Δεν θα πήγαινα στη θάλασσα για να την πλύνω. Ήθελα πραγματικά να ζήσω ως ναυαγός κι αυτό έκανα. Και δεν με ενόχλησε καθόλου ούτε που πεινούσα ούτε που ήμουν άπλυτος. Τα άλλα παιδιά δεν μπήκαν με αυτό το σκεπτικό.

Δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετωπίζει κάποιος στο Survivor, είναι εύκολο να υπάρχει ερωτική διάθεση;

Δεν είχα καμία ερωτική διάθεση. Όταν από το σώμα λείπει η πρωτεΐνη, δεν μπορείς να έχεις ερωτική διάθεση. Από την άλλη, όταν είσαι όλη την ώρα με τον άλλο και σε συνθήκες Survivor, δεν σου πάει καν το μυαλό να δεις τον άλλο ερωτικά.

Τώρα που επέστρεψες παρακολουθείς το παιχνίδι;

Το βλέπω με χαμηλωμένη τη φωνή. Με αφήνει αδιάφορο το τι συμβαίνει εκεί και τι λένε. Το βλέπω μόνο για τα αγωνίσματα.

Τα παιδιά σου σου έκαναν κριτική για την παρουσία σου στο Survivor;

Ναι, βέβαια. Μου είπαν ότι το έβλεπαν οι φίλοι τους και κάποιοι από αυτούς τους ρώτησαν « γιατί φωνάζει έτσι ο πατέρας σου;».