Βαλάντης: «Ζήτησα δυο φορές συγνώμη από την Ευρυδίκη γι΄αυτό που είπα – Η Ευρυδίκη δεν είναι ειλικρινής μέσα στο Survivor»
Νέα

Βαλάντης: «Ζήτησα δυο φορές συγνώμη από την Ευρυδίκη γι΄αυτό που είπα – Η Ευρυδίκη δεν είναι ειλικρινής μέσα στο Survivor»

Βαλάντης: «Ζήτησα δυο φορές συγνώμη από την Ευρυδίκη γι΄αυτό που είπα – Η Ευρυδίκη δεν είναι ειλικρινής μέσα στο Survivor»

Ο Βαλάντης στο Love It μίλησε για όλους και για όλα

Έχουν περάσει 23 ημέρες από τότε που πραγματοποιήθηκε η αποχώρηση του Βαλάντη από το Survivor.

Μετά από σχεδόν έναν μήνα ο Βαλάντης εμφανίστηκε στο Love It και στην Ιωάννα Μαλέσκου και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο τραγουδιστής που συζητήθηκε όσο κανένας για  τη συμπεριφορά του τόσο στο παιχνίδι, όσο και για τα λόγια που είπε στη Ευρυδίκη, σχολίασε το Survivor ως την πιο ωραία εμπειρία της ζωής του.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο bullying που δέχτηκε από τους διάσημους στο αγωνιστικό κομμάτι ακόμη και όταν έφερνε νίκες.

«Από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στην καλύβα, είπα στα παιδιά πως θέλω να με έχουν προτεινόμενο γιατί δεν ήμουν καλός παίκτης.

Δεν με ένοιαζε το αν θα φύγω γιατί έχω και την αξιοπρέπειά μου. Τα παιδιά δεν φέρθηκαν καλά απέναντί μου. Υπήρξε λίγο bullying.

Πηγαίναμε να παίξουμε ένα παιχνίδι και μου έλεγαν “μην παίξεις το παιχνίδι αυτό για να μην χάσουμε πόντο”.

Υπήρξε συγκεκριμένο παιχνίδι που έγινε αυτό και ενοχλήθηκα. Εκεί που κερδίσαμε την καλύβα κι έφερα τους πόντους μου, κι έδωσα τα πάντα.

Ποτέ δεν αισθάνθηκα την επιβράβευση”, συμπλήρωσε ο Βαλάντης.

Σε ότι αφορά τη σχέση Μυριέλλας και Κατσαούνη είπε:

«Υπήρξαν φορές που είχε λίγο πιο άδικη συμπεριφορά. Για χάρη της Αθηνάς, της Ευρυδίκης και του Πιλίδη, συνέχισα λίγο το θέμα της Μυριέλας.

Με τσιγκλούσαν να το συνεχίσω. Δέχθηκα μια πίεση και συνέχισα το θέμα χωρίς να το θέλω», πρόσθεσε ο Βαλάντης.

Για το σκηνικό με την Ευρυδίκη και τη φράση που της είπε ανέφερε:

«Μίλησα για κάτι που πιστεύω με τις δικές μου αρχές, με βάση από αυτά που έχω μάθει στη ζωή μου, που έχω διαβάσει, κυρίως για την θρησκεία μας, γιατί εκεί αναφέρθηκα.

Δηλαδή ο θεός μας στέλνει κάποιες δοκιμασίες για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, αυτό δεν μπορείς να το απορρίψεις, γιατί το έχουν πει στην ιστορία πολλοί άνθρωποι.

Αισθάνθηκα πάρα πολύ μεγάλη λύπη για τη σχέση που ανέφερε εκείνη τη στιγμή. Ένιωσα πως θέλει να με βγάλει σκάρτο και σκέφτηκα πως δεν γίνεται να ψευδορκεί.

Κι έτσι γύρισα με λύπη (ενώ ήξερε πως και οι 3 μας έχουμε περάσει αυτή τη δοκιμασία) και της είπα πως η δοκιμασία αυτή δεν σε έκανε καλύτερο άνθρωπο», είπε ο Βαλάντης.