Βάνα Μπάρμπα για Ρούλα Κορομηλά: “Τη μάλωσα λίγο”
Νέα

Βάνα Μπάρμπα για Ρούλα Κορομηλά: “Τη μάλωσα λίγο”

Βάνα Μπάρμπα για Ρούλα Κορομηλά: “Τη μάλωσα λίγο”

Τι είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου για το γνωστό θέμα αλλά και για τη σχέση της με τον Θόδωρο Νιτσιάκο;

Kαλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν η Βάνα Μπάρμπα μόλις βγήκε από το νοσοκομείο, σε ένα ραντεβού που ήταν κλεισμένο εδώ και έναν μήνα όπως είπε.

Ένα από τα θέματα που ήρθε στη συζήτηση ήταν φυσικά όσα έγιναν με τη Ρούλα Κορομηλά.

“Είναι μια γυναίκα που τη σέβομαι και την εκτιμώ. Τη θεωρώ χορτάτη, έκανε μια τεράστια πορεία. Δεν μπορεί να λες ότι οι καινούριοι παρουσιαστές είναι ανασφαλείς, ντύνονται, βάφονται. Τα ίδια δεν κάναμε κι εμείς;”, είπε. “Δεν μου αρέσει η έλλειψη γενναιοδωρίας. Κι εσύ δεν έχεις ανασφάλεια;” επέμεινε η Βάνα επαναλαμβάνοντας όσα είχε πει για τον φωτισμό του Bravo.

“Εμείς την κάναμε τη ζωή μας, χαρήκαμε, ζήσαμε, τα καινούρια κορίτσια τώρα μπορώ να πω είναι πολύ τολμηρά, χωρίς να αναιρώ την πορεία της και τον άνθρωπο Ρούλα γιατί ξέρω ότι πέρασε πολλά. Τη μάλωσα λίγο”, συμπλήρωσε.

https://streamable.com/qbi1e

Το πρόβλημα υγείας της και ο θάνατος του Θεόδωρου Νιτσιάκου

“Νιώθω λίγο αδύναμη ακόμα. Βέβαια μπροστά στα προβλήματα τα σοβαρά που ζουν άλλοι άνθρωποι το δικό μου δεν είναι τόσο σοβαρό”, είπε και επανέλαβε -όπως είχε πει πρώτα στο Znews- ότι έχει σιδηροπενία.

Αναφέρθηκε όμως και στον θάνατο του συντοπίτη της Θεόδωρου Νιτσιάκου τον οποίο και γνώριζε.

“Είναι μια μεγάλη απώλεια για εμάς, χάθηκε ένας ευεργέτης της Ηπείρου. Ο κύριος Θόδωρος καλό τα ταξίδι να έχει” είπε και εξήρε το φιλανθρωπικό του έργο μέσα από συγκεκριμένες περιπτώσεις που είχε βοηθήσει με τις πράξεις του.

https://streamable.com/osf0n

“Κάποια στιγμή κλάταρα!”

Η Βάνα μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο μεγάλωμα της κόρης της Φαίδρας.

“Δεν ήθελα να του ζητήσω χρήματα γιατί και εκείνος είχε προβλήματα με την οικογένειά του”, είπε αναφερόμενη στο ότι δεν πήρε οικονομική βοήθεια από τον πατέρα της κόρης της.

“Παραείμαι γενναιόδωρη. Κυρία, αλλά κουράστηκα! Κάποια στιγμή κλάταρα!” είπε και δήλωσε ότι συν τοις άλλοις έμεινε μόνη της μετά τον θάνατο του πατέρα της και της αδελφής της.

“Ο χαμός της αδελφής μου με λύγισε, ήταν το στήριγμά μου” είπε.

Παράλληλα εξέφρασε τη χαρά της που η κόρη της αποφάσισε να παρατήσει το μόντελινγκ και ζήτησε μόνη της να κάνει σπουδές.

“Ήμουν πολύ χαρούμενη. Τελειώνουμε το σχολείο και ετοιμαζόμαστε. Θέλει να φύγει κι έξω, να με αφήσει κιόλας!”, είπε αφού η Φαίδρα θέλει σε έναν χρόνο να πάει στην Ολλανδία.

https://streamable.com/hy9vf