Βάνα Μπάρμπα: «Σε κάποιους άνδρες δεν άξιζα, ήταν πιο σπουδαίοι από μένα. Εγώ ήμουν ένα καλομαθημένο κωλοκόριτσο που ήξερα μόνο να παίρνω»
Νέα

Βάνα Μπάρμπα: «Σε κάποιους άνδρες δεν άξιζα, ήταν πιο σπουδαίοι από μένα. Εγώ ήμουν ένα καλομαθημένο κωλοκόριτσο που ήξερα μόνο να παίρνω»

Βάνα Μπάρμπα: «Σε κάποιους άνδρες δεν άξιζα, ήταν πιο σπουδαίοι από μένα. Εγώ ήμουν ένα καλομαθημένο κωλοκόριτσο που ήξερα μόνο να παίρνω»

Όσα εξομολογήθηκε στην Αννίτα Πάνια

Η Βάνα Μπάρμπα ήταν καλεσμένη της Αννίτας Πάνια στην εκπομπή «Ανοιχτά» και μίλησε για τη ζωή της.

«Δεν έχω συμβιώσει ποτέ. Οι σχέσεις μου κρατούσαν μέχρι τρία χρόνια.

Έχω γνωρίσει πολύ αξιόλογους ανθρώπους.

Τώρα που η κόρη μου φεύγει λέω δεν μπορώ να έχω έναν από τους ανθρώπους που είχα;

Σε μερικούς από τους άνδρες αυτούς δεν άξιζα, ήταν πιο καλοί από μένα, πιο σπουδαίοι άνθρωποι από μένα. Μπορεί να είχα την ομορφιά και τα νιάτα αλλά δεν ήμουν στο ίδιο επίπεδο με αυτούς.

Εγώ ήμουν ένα καλομαθημένο κωλοκόριτσο που ήξερα μόνο να παίρνω, να βολεύομαι και να παίρνω αυτό που θέλω.

Ήμουν ματαιόδοξο πλάσμα, μακάρι να ήμουν φιλόδοξη θα είχα κάνει πιο πολλά πράγματα. Δεν ήξερα να εκτιμώ.

Δεν με απέρριψε κανείς, πάντα εγώ έφευγα. Τώρα ξαναγυρίζω και αναπολώ και σκέφτομαι πόσο τυχερή ήμουνα.

Δεν μπορώ να ξαναγίνω εύκολα σύντροφος. Έχω μάθει να νοιάζομαι για το παιδί μου, για τους γονείς μου. Πιο πολύ εμπιστεύομαι έναν άστεγο από κάποιους που βρίσκονται δίπλα μου. Έχω φάει προδοσία.

Κουράστηκα να μην θέλω έναν σύντροφο στη ζωή μου. Δεν θέλω συγκατοικήσεις. Να έχει τους φίλους του, την ελευθερία του και όποτε θέλουμε καναπέ αγκαλιά.

«Σιχαινόμουν το συμβατικό της επαρχίας»

«Έχω δώσει σε γυναίκα σφαλιάρα. Ήταν προσβλητική απέναντί μου. Είχαμε πάει σε ένα μαγαζί ένα βράδυ και συνοδεύομαι από έναν άνθρωπο που ήμουν ερωτευμένη. Με το που μπαίνουμε έπεφτε πάνω του, έκανε διάφορα να με ενοχλήσει. Και γυρίζει το μάτι μου και κάποια στιγμή της δίνω ένα χαστούκι και της λέω “για να μάθεις να ξεπερνάς το μέτρο” και αρχίσανε να χειροκροτούν από τα άλλα τραπέζια. Είχε κόμπλεξ η άλλη.

Θα το ξανάκανα και σήμερα αν μια γυναίκα θα ήταν τόσο υπέρμετρα ανόητη».

«Έφυγα από την επαρχία στα 18 μου, μικρούλα. Αυτό που κυνηγούσα ήταν η ελευθερία μου, να μην παντρευτώ στην επαρχία, να μη γίνω ένα κορίτσι όπως τα άλλα. Δεν ήθελα τη συμβατικότητα. Νομίζω ήταν η φύση μου τέτοια. Το σιχαινόμουν το συμβατικό, το “κανονικό”. Η μονογαμία είναι ενάντια στη φύση του ανθρώπου. Δεν πιστεύω ότι έχουμε γεννηθεί για να είμαστε με έναν άνθρωπο.

Μπορεί να είμαι εγώ λάθος. Σίγουρα μου έχει λείψει η συντροφικότητα αλλά τέτοια εκμηδένιση του έρωτα;

Εγώ δεν θέλω να με δει ο άλλος να πηγαίνω τουαλέτα, να φτιάχνω μαλλί…»

«Οι άνθρωποι που κάνουν πολλά χρήματα είναι ελλειμματικοί»

Η Αννίτα Πάνια την «πίεσε» αν της την έχουν «πέσει άτσαλα» οι άντρες στη δόξα της.

Είναι μέσα στην ανθρώπινη υπόσταση η σχέση του θύματος και του θύτη με την εξουσία. Κάποια στιγμή ο εξουσιαστής γίνεται και εξουσιαζόμενος. Σε οποιαδήποτε δουλειά που έχει διασημότητα το έχουμε δει.

Μπορεί να έχω κακοποιήσει κι εγώ ανθρώπους με τον τρόπο μου, την προσβλητικότητα. Έχω πληγώσει ανθρώπους στη δουλειά και άντρες και γυναίκες. Ήμουν θύτης σε πολλά πράγματα.

Δεν μου την έπεσαν έντονα. Ήταν πιο γλυκό το παιχνίδι. Ο άλλος ήταν πιο ρομαντικός, δεν ήταν τόσο σεξιστής, άγρια εγωπαθής.

Αν ήθελα τους “φορτόγκες” θα ήμουν τώρα κυρία Ζαπλουτίδου.

Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που κάνουν πολλά χρήματα είναι πολύ ελλειμματικοί. Ή δεν θα είναι όμορφοι, ή δεν θα έχουν προσωπικότητα ή θα είναι πολύ κομπλεξικοί. Αυτός που κάνει πλούτο είναι για να σου επιβληθεί μέσα από τον πλούτο άρα δεν έχει άλλα χαρίσματα.

Εγώ είχα “φορτόγκα” και γοητευτικό. Έχει “φύγει”».