Βαγγέλης Περρής: Οι κακοί οιωνοί για τη Μαλέσκου, η απάντηση στα σενάρια για το «Πρωινό» και ο λόγος που δεν θα συνεργαζόταν με τη Ζήνα Κουτσελίνη
Νέα

Βαγγέλης Περρής: Οι κακοί οιωνοί για τη Μαλέσκου, η απάντηση στα σενάρια για το «Πρωινό» και ο λόγος που δεν θα συνεργαζόταν με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Βαγγέλης Περρής: Οι κακοί οιωνοί για τη Μαλέσκου, η απάντηση στα σενάρια για το «Πρωινό» και ο λόγος που δεν θα συνεργαζόταν με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Χείμαρρος στις απαντήσεις του

Χείμαρρος ο Βαγγέλης Περρής στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε για όλα και έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Σχολίασε ότι «τα μυαλά του Δημήτρη Ουγγαρέζου πήραν αέρα δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη», ενώ απάντησε και στις φήμες για το τηλεοπτικό «διαζύγιο» Φαίης Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα.

«Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μας λείπει από “Το Πρωινό”, εμείς δεν του λείπουμε. Είμαι σίγουρος ότι ήδη δε μου μιλάει. Έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη, νιώθει ότι είναι συμπαρουσιαστής και αυτό τον έχει αλλάξει σαν άνθρωπο» είπε αρχικά.

Πιάνοντας τα δρώμενα της τηλεοπτικής αρένας είπε ότι «η πορεία του “Όλα Γκουντ” είναι η κατάρα του όλα. Αυτή η εκπομπή δεν έκατσε για λόγους που δεν άπτονται των ικανοτήτων του παρουσιαστή. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας σαν δεύτερος έχει διακριθεί, έχει κάνει σπουδαία πράγματα, σαν πρώτος ήταν στο ύψος των περιστάσεων. Έχει ικανότητες, το ίδιο και η σύζυγός του. Πιστεύω ότι του χρόνου ο Γρηγόρης Γκουντάρας θα γυρίσει στην Κατερίνα Καινούργιου».

Από την άλλη η Ιωάννα Μαλέσκου τον επιβεβαίωσε στις προβλέψεις που έκανε για την εκπομπή της, όπως είπε.

«Θα ήθελα να με έχει διαψεύσει η Ιωάννα Μαλέσκου. Δυστυχώς με επιβεβαίωσε. Δεν ήταν δύσκολο να προβλέψεις αυτό που συνέβη. Τα δεδομένα δεν ήταν υπέρ της».

Απαρατήρητη δεν του πέρασε και η πτώση στα νούμερα του Νίκου Μουτσινά. «Είναι δύσκολο να προσπαθεί να κάνεις σε καθημερινή βάση σάτιρα. Νομίζω ότι ο Νίκος Μουτσινάς αντιμετώπισε αυτή τη δυσκολία για μεγάλο διάστημα» δήλωσε.

Καθόλου αισιόδοξος δεν φάνηκε για το Love Island που κατά τα φαινόμενα μέχρι στιγμής θα παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου νομίζω ότι είναι σίγουρα στην παρουσίαση του “Love Island”. Αυτές τις εκπομπές τις βλέπουμε στο εξωτερικό, εμείς είμαστε πιο επιφυλακτικοί ως τηλεθεατές. Αμφισβητώ το κατά πόσο θα προχωρήσει τηλεοπτικά το project αυτό. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πάρα πολύ καλή, νομίζω ότι το συγκεκριμένο concept συγκρούεται με τον πολιτισμό της».

Παρότι εκτιμά τη Ζήνα Κουτσελίνη και τη δυναμική της, εκείνος δεν θα συνεργαζόταν μαζί της.

«Φέτος η συγκεκριμένη εκπομπή είχε παρεμβατικότητα, σε μεγάλα θέματα της επικαιρότητας, αλλά δε νομίζω ότι δικαιώθηκε από τα νούμερα. Δεν θα συνεργαζόμουν με τη Ζήνα Κουτσελίνη, δεν ταιριάζουμε».

Για το τέλος άφησε όλο το «σούσουρο» γύρω από το αν ολοκληρώνεται η συνεργασία ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Νομίζω ότι αυτό αφορά σε εκείνους και στο κανάλι, το κανάλι θα κάνει την επιλογή, και φαντάζομαι ότι θα μετρήσει η απόδοση στα νούμερα της εκπομπής φέτος . Δεν ξέρω αν είναι στις προτεραιότητές μου να συνεχίσω στην πρωινή ζώνη. Σε περίπτωση που χώριζαν τηλεοπτικά Γιώργος και Φαίη δεν θα επέλεγα κανέναν, παρόλο που έχω πολύ καλή σχέση και με τους δύο».