Βαγγέλης Περρής: Ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο του έχει κινήσει το ενδιαφέρον;
Νέα

Βαγγέλης Περρής: Ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο του έχει κινήσει το ενδιαφέρον;

Βαγγέλης Περρής: Ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο του έχει κινήσει το ενδιαφέρον;

Πώς έκρινε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Έλενα Χριστοπούλου, τον Νίκο Κοκλώνη, την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και την Ελένη Μενεγάκη;

Στο “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Ναταλία Γερμανού μίλησε ο Βαγγέλης Περρής.

“Δε μου αρέσει να βγαίνω στην τηλεόραση. Αυτό που κάνω φέτος μου αρέσει πάρα πολύ” είπε μιλώντας για τη φετινή του συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον οποίο δήλωσε ότι έχει βελτιωθεί στις συνεντεύξεις του και ότι η επιτυχία του δίνει σιγουριά.

“Δε θα συνεργαζόμουν με έναν κακό άνθρωπο” δήλωσε διαλέγοντας ανάμεσα σε έναν κακό και έναν ατάλαντο συνεργάτη.

Αφού σχολίασε τις εξαγγελίες των καναλιών για το πρόγραμμά τους, ανέφερε ότι το πρόσωπο που του έχει κινήσει το ενδιαφέρον είναι αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

“Θα δω τι θα παρουσιάσει, υπάρχει ένα ενδιαφέρον στην αναμονή. Είναι ένα νέο πρόσωπο αλλά δε φτάνει. Καλό είναι να μπαίνουν νέοι άνθρωποι. Πολλές φορές όμως έχουμε απογοητευτεί. Έχουν καεί πάρα πολλοί και πολλές”.

https://streamable.com/vk3r33

Τα τηλεοπτικά πρόσωπα που πέρασε από “κόσκινο”

Έλενα Χριστοπούλου: “Δε μου άρεσε στο My Style Rocks, περίμενα να έχει πιο μεγάλο ρόλο αλλά δίπλα στον Γαβαλά… Έχει ένα ενδιαφέρον πρόσωπο αλλά δε νομίζω ότι αλλάζει τις ισορροπίες”.

Χριστίνα Μπόμπα: “Συγκέντρωσε τα πυρά όλων αυτών που θέλουν να πουν κάτι εναντίον της τηλεόρασης. Εγώ αυτά τα πρόσωπα τα βλέπω με μεγάλη συμπάθεια. Αφήστε το κορίτσι να δοκιμάσει. Σαν παρουσία είναι πάρα πολύ όμορφη. Είναι μερικά θεματάκια που πρέπει βελτιώσει, όπως να κατεβάσει τις οκτάβες της”.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Πολλές φορές οι παρουσιάστριες δεν ακούνε τη φωνή τους. Αναλώνονται μπροστά στον καθρέφτη. Ακούγοντας την Κωνσταντίνα να τραγουδά μου έρχονται στο μυαλό κάτι γατάκια που λένε χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Δεν εκλήθην να δώσω παρατηρήσεις στο διάστημα που συνεργαστήκαμε. Αυτό που ήθελα να κάνω ήταν να της δώσω την ηλικία της. Έβγαινε σαν ντάμα ενώ ήταν ένα κοριτσάκι”.

Νίκος Κοκλώνης: “Έχει φτιάξει, είναι λογικό να μπορεί να παρουσιάσει μια εκπομπή που έχει κόνσεπτ. Είναι πολύ λογικό να έχει βελτιωθεί. Υπάρχουν πραγματάκια που εφόσον τον ενδιαφέρει να το κάνει πιο σταθερά θα πρέπει να διορθώσει”.

Κατερίνα Καινούργιου: “Η Κατερίνα τα κατάφερε σε αυτό το είδος εκπομπής. Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Οpen δεν ταιριάζει. Είναι όμως το επιτυχημένο πρόσωπο του Open. Είναι και καλό παιδί”.

Γιώργος Λιάγκας: “Δεν του βγήκε. Ήταν παρακινδυνευμένο αυτό που έκανε. Έγινε και αυτό που έγινε…”

Νίκος Μουτσινάς: “Είναι ανεξάρτητος και ανεπηρέαστος από το κανάλι. Σαν χαρακτήρας δεν άφησε πολλά περιθώρια παρεμβάσεων και είναι μια εκπομπή που είναι όαση”.

Ελένη Μενεγάκη: “Είναι η συμπάθειά μου, νομίζω ότι αυτό που κάνει είναι πολύ σχετικό με τον χαρακτήρα που έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Συνειδητά επιλέγει, αντί να ακολουθήσει την πεπατημένη και να υποβιβάσει το προϊόν, να κλείσει την πόρτα και να πει φεύγω ταξίδι”

https://streamable.com/3tyjni