Βάσια Λόη: Επιστρέφει στην τηλεόραση; Αποκλειστικό ρεπορτάζ
Νέα

Βάσια Λόη: Επιστρέφει στην τηλεόραση; Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Βάσια Λόη: Επιστρέφει στην τηλεόραση; Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Οι φήμες που κυκλοφορούν και η αλήθεια

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας των μεταγραφών και τα σενάρια για το ποιος θα πάει πού την επόμενη σεζόν καλά κρατούν.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η είδηση -σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV nea- πως στο Open σκέφτονται τη Βάσια Λόη για να επιστρέψει στην ζώνη του Σαββατοκύριακου με μια εκπομπή όπως το ΤV Weekend, που παρουσίαζε με επιτυχία η πρώην παρουσιάστρια στο Alter πριν από 12 χρόνια.

Όπως είναι γνωστό, η παρουσιάστρια έχει επιλέξει μετά το Αlter να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στο μεγάλωμα των παιδιών που απέκτησε από τον γάμο της με τον επιχειρηματία Νικόλα Μαδιά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Znews -που επικοινώνησε με άνθρωπο από το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας- η Βάσια Λόη έχει αφήσει πίσω της τον κόσμο της τηλεόρασης και δεν συζητά το ενδεχόμενο επιστροφής της σε αυτή.

Μάλιστα, παρόλο που όλα αυτά τα χρόνια μετά τον γάμο της η «πολιορκία» των media είναι στενή για να δώσει έστω μια συνέντευξη μιλώντας για την νέα σελίδα στην ζωή της, εκείνη αρνείται κατηγορηματικά και ίσως είναι από τις λίγες παρουσιάστριες που έχουν αποδείξει πως μπορούν να είναι ευτυχισμένες χωρίς τα φώτα της δημοσιότητας και την τηλεόραση.

Μια από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της μάλιστα έγινε με τον σύζυγό της τον περασμένο Αύγουστο στη βάπτιση του γιου της Μαρίας Αραμπατζή.