Βάσια Τριφύλλη: «Έχω απατήσει γιατί τα “κέρατα” μου είχαν φθάσει στ’ άστρα»
Νέα

Βάσια Τριφύλλη: «Έχω απατήσει γιατί τα “κέρατα” μου είχαν φθάσει στ’ άστρα»

Βάσια Τριφύλλη: «Έχω απατήσει γιατί τα “κέρατα” μου είχαν φθάσει στ’ άστρα»

Τι αποκάλυψε και για τις πιο δύσκολες συνεργασίες που έχει κάνει ως τώρα

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» άνοιξε το σπίτι της η Βάσια Τριφύλλη και μίλησε για τις νέες παρουσιάστριες της τηλεόρασης, τις συνεργασίες που την «έπνιγαν», τον έρωτα και την απιστία. Η ίδια αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι της στέρησαν το δικαίωμα να υιοθετήσει ένα παιδί.

«Με απέσυρα επαγγελματικά, πριν να με αποσύρουν οι άλλοι. Δεν έχω μετανιώσει για κάποια δουλειά που έχω κάνει. Γερνάω, αλλά μπορώ να κάνω κι ένα γυμνό. Είμαι 77 χρόνων και έχω κάνει φυσικά face lifting πριν από χρόνια», είπε με χιούμορ η Βάσια Τριφύλλη.

Για τις νέες παρουσιάστριες της τηλεόρασης είπε: «Μου αρέσουν τα νέα παιδιά, αλλά πατούν στα χνάρια μας. Θα πάρουν λίγο από την Ελένη, λίγο από την Τριφύλλη. Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή στο πλαίσιο του δικού μου χαρούμενου χαρακτήρα, αλλά με πινελιές σοβαρότητας. Μπορώ να διαχειριστώ τηλεοπτικά σοβαρά θέματα».

Για τον Απόστολο Γκλέτσο και τον επικό «καυγά»  τους αποκάλυψε: «Οι φιλίες δεν χαλάνε για ένα κόμμα. Τον Αποστόλη τον λατρεύω».

Αναφερόμενη στις συνεργασίες που τη δυσκόλεψαν στο παρελθόν είπε: «Στη δουλειά μου πιο πολύ κυνηγήθηκα από άνδρες παρά από γυναίκες. Ο Χάρρυ Κλυνν και ο Θύμιος Καρακατσάνης ήταν οι συνεργασίες που με παίδευσαν περισσότερο. Ήταν πολύ ταλαντούχοι, όταν ήταν αρχηγοί του θιάσου, όμως σε έπνιγαν. Έλεγες θέλω να αναπνεύσω».

Ενώ, αποκάλυψε πως είχε δεχτεί πριν από χρόνια πρόταση για να παρουσιάσει στο Mega το J2US: «Επί Mega ήταν να κάνω εγώ την παρουσίαση του J2US».

Μιλώντας για τον έρωτα και την απιστία ανέφερε: «Ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου είναι αυτός που δεν έχει έρθει ακόμη. Έχω απατήσει κάποιον χωρίς να το ξέρει γιατί τα κέρατά μου είχαν φθάσει στ’ άστρα. Το έκανα για την πάρτη μου και όχι για να το μάθει».

Τέλος, η Βάσια Τριφύλλη εξομολογήθηκε: «Όταν μου στέρησαν το δικαίωμα να υιοθετήσω ένα παιδί χτυπούσα το κεφάλι μου σε όποιον τοίχο έβρισκα».