Βασίλης Καρράς: “Με έχουν απαγάγει 3 φορές”
Νέα

Βασίλης Καρράς: “Με έχουν απαγάγει 3 φορές”

Βασίλης Καρράς: “Με έχουν απαγάγει 3 φορές”

Μια άκρως λαϊκή βραδιά ετοίμασε ο Νίκος Κοκλώνης με κεντρικό του καλεσμένο τον “άρχοντα της καψούρας” όπως τον αποκαλούν, Βασίλη Καρρά.

Ο τραγουδιστής ξεσήκωσε το κοινό του με ένα ποτ πουρί από τραγούδια που σχεδόν όλοι έχουμε τραγουδήσει.

Ο Νίκος έπαιξε και ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι με τον Βασίλη αλλά και του αποκάλυψαν ότι στα παρασκήνια ήταν η Κωνσταντίνα:

“Ήταν ένα όνειρο η αγάπη του κόσμου”

“Υπάρχει κανείς που δεν έχει καψούρα μέσα του;”, είπε ο Βασίλης απαντώντας στην ερώτηση του Νίκου Κοκλώνη αν έχει “καψούρα” μέσα του.

Ο τραγουδιστής θυμήθηκε ότι το πρώτο τραγούδι που τραγούδησε σε πίστα ήταν το “Μια δεκάρα δεν αξίζει η αγάπη σου”. Το πρότυπό του ήταν ο Καζατζίδης και ο Στράτος Διονυσίου.

“Παλιά υπήρχε ένας σεβασμός για τους παλιούς που έχει χαθεί. Ντρεπόμουν να πάω να βγάλω μια φωτογραφία μαζί τους”, είπε.

“Έπιασα τον εαυτό μου να ψιλοπετάει στην αρχή αλλά τον προσγείωσα γρήγορα γιατί τα φτερά είναι κέρινα”, δήλωσε χαρακτηριστικά για την εποχή που άρχισε να νιώθει έπαρση.

“Η μεγαλύτερή μου θαυμάστρια είναι η κόρη μου”, είπε και αποκάλυψε ότι δεν ερμηνεύει ποτέ το “Δημήτρη χάνομαι”. “Είναι μια παλιά πληγή που δεν θέλω να τη σκαλίζω. Μέχρι το τέλος”.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι προσπαθεί να κάνει έναν μικρό χώρο με μερικά δωμάτια για να βοηθήσει άπορους τραγουδιστές, το “Σπίτι του τραγουδιστή” αλλά εξέφρασε το παράπονό του γιατί δεν τον στηρίζουν οι ίδιοι οι τραγουδιστές.

Τέλος, το αγαπημένο τραγούδι του Βασίλη Καρρά είναι το “Όταν τα χρόνια σου περάσουν” και το έχει γράψει για τη γυναίκα του αλλά και για όλες τις γυναίκες.

Μοναδική η στιγμή που ο Βασίλης Καρράς ερμήνευσε με την Κωνσταντίνα το “Δηλητήριο”: