Βασίλης Μίχας: Χορεύει σαν τον Channing Tatum στο Magic Mike
Νέα

Βασίλης Μίχας: Χορεύει σαν τον Channing Tatum στο Magic Mike

Βασίλης Μίχας: Χορεύει σαν τον Channing Tatum στο Magic Mike

Ο Βασίλης Μίχας έδωσε μια αποκαλυπτική και απολαυστική συνέντευξη στον Διονύση Αντζαράκη στο YouTube. Το νεαρό μοντέλο και πρωταγωνιστής της σειράς του ANT1 «Η Επιστροφή», Βασίλης Μίχας, δεν κάθεται τελικά και πολλή ώρα στο ΠΟΥΦ, αφού γρήγορα, σηκώνεται αποφασισμένος να μάθει τις σέξι «μοντελέ» πόζες του στον Διονύση Ατζαράκη και να χορέψει μαζί του με τον προκλητικό τρόπο που έκανε τον Channing Tatum διάσημο, στο ρόλο του Magic Mike!

Επίσης, αποκαλύπτει πόσο χάλια ήταν η πρώτη του σεξουαλική εμπειρία στην… Κίνα, καθώς και το μεγάλο κακό που του έχει συμβεί τελευταία και δεν μπορεί να περάσει ούτε έξω από σχολείο. Τέλος, σε μια επίδειξη θράσους τραγουδά το κομμάτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Ο Βυθός Σου», με οδοντιατρικά εργαλεία στο στόμα, αφού πρώτα έχει εκτελέσει μονοκοπανιά 50 pushups μπροστά στα έκπληκτα μάτια του παρουσιαστή.

Η καλύτερη στιγμή είναι όταν παίρνει τηλέφωνο τη συμπρωταγωνίστριά του στην «Επιστροφή», Ευγενία Ξυγκόρου, και βάζει στη συζήτησή τους τις λέξεις που του υποδεικνύει ο Διονύσης Ατζαράκης. Οι λέξεις είναι: μπέικον, μπουρνουζοπετσέτα, κασκαρίκα, σαγιονάρες, ντρίγκι-ντρίγκι και το αποτέλεσμα είναι απλά ξεκαρδιστικό.