Βασίλης Σπανούλης – Η συγκινητική, δημόσια αφιέρωση στην Ολυμπία Χοψονίδου: «Πάντα προσπαθούσε να τα έχει όλα έτοιμα για μένα»
Νέα

Βασίλης Σπανούλης – Η συγκινητική, δημόσια αφιέρωση στην Ολυμπία Χοψονίδου: «Πάντα προσπαθούσε να τα έχει όλα έτοιμα για μένα»

Βασίλης Σπανούλης – Η συγκινητική, δημόσια αφιέρωση στην Ολυμπία Χοψονίδου: «Πάντα προσπαθούσε να τα έχει όλα έτοιμα για μένα»

Το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο για το τέλος της καριέρας του

Ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε επίσημα σε ειδική εκδήλωση που ετοίμασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός το τέλος της καριέρας του.

Εκεί ήταν και η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου αλλά και τα 6 παιδιά τους.

«Όλη η πορεία μου, όλα αυτά τα χρόνια, προσπάθησα να είμαι ένας σωστός άνθρωπος. Με αρχές. Στο τέλος της ημέρας κατάφερα να εμπνεύσω πάρα πολλά παιδιά, πολλούς αθλητές και πολύ κόσμο, μέσα από την καριέρα μου. Να είναι μαχητές και να μην τα παρατάνε ποτέ. Αυτό ήθελα πάντα, να διεκδικώ όσα έχω στο μυαλό μου. Ξεκίνησα στη Λάρισα, μετά στο Μαρούσι, Παναθηναϊκό, ΝΒΑ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Πάντα έδινα το 100% και το παραπάνω. Στον Ολυμπιακό βρήκα την Ιθάκη μου. Την ομάδα που ταίριαζε σε μένα. Αγάπησα τους ανθρώπους της ομάδας και αγαπήθηκα από αυτούς, ίσως σε υπερβολικό βαθμό. Πάντα ήμουν ο εαυτός μου. Πάντα δούλευα για το καλύτερο, για το καλό της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους για τη συνεργασία μας, όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν πάντα δίπλα μου.

Υπήρχαν εντάσεις, όπως σε όλες τις οικογένειες, γιατί θεωρώ τον Ολυμπιακό οικογένειά μου. Πάντα προσπαθούσαμε για το καλύτερο δυνατό. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες που είχα στην καριέρα μου, τους προπονητές μου, όλοι με βοήθησαν να εξελιχθώ σαν άνθρωπος και συμπαίκτης.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου ήταν πάντα δίπλα μου. Πάντα προσπαθούσε να τα έχει όλα έτοιμα για μένα. Ήταν πάντα δίπλα μου σε όλες τις στιγμές. Τα παιδιά μου, τον αδερφό μου, την μητέρα μου. Τον μάνατζέρ μου που είμαστε πάνω από 20 χρόνια μαζί. Ήταν δίπλα μου και βοήθησε μαζί με τους προέδρους να γίνει αυτή η μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Μεγάλωσε όλο αυτό που είχα στο μυαλό μου» είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης.

Το συγκινητικό βίντεο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ετοίμασε ένα βίντεο-έκπληξη δείχνοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μιλάει για τον «Kill Bill».

Ο «Greek Freak» αποθέωσε τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ και τόνισε ότι ο ίδιος προσπαθεί να τον διαδεχθεί όπως έκανε κι εκείνος στον Νίκο Γκάλη, μεγαλώνοντας την κληρονομιά του αθλήματος στη χώρα μας.

«Σε ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για το μπάσκετ και για εμένα. Τη νοοτροπία σου λίγοι την είχαν. Γι’ αυτό ήσουν από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Δεν ήσουν ο πιο ψηλός ή ο πιο γρήγορος ή ο πιο δυνατός, αλλά ήσουν killer και δούλευες σκληρά. Έμαθα πάρα πολλά για εσένα και συνεχίζω.

Όπως εσύ πήρες τη σκυτάλη από τον Γκάλη, έτσι την παίρνω κι εγώ από εσένα. Σε αγαπάμε. Να περάσεις χρόνο με την οικογένειά σου. Μάθαμε πολλά από τον Γκάλη, μάθαμε πάρα πολλά και από εσένα. Χωρίς Νίκο δεν θα υπήρχε Βασίλης και χωρίς Βασίλη δεν θα υπήρχε Γιάννης».

Ποδαρικό στον Νίκο Χατζηνικολάου

Ο θρύλος του μπάσκετ θα είναι ο πρώτος καλεσμένος της σεζόν στο «Ενώπιος Ενωπίω» που ξεκινά την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στις 23.30

Εκεί αναμένεται να αποκαλύψει γιατί αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και κάνει τον απολογισμό της λαμπρής του διαδρομής.

Μάλιστα θα μιλήσουν για αυτόν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, αλλά και κορυφαίοι παίκτες και προπονητές;