Βασίλης Ζούλιας: «Έχω αγαπήσει, έχω πονέσει, έχω χτυπηθεί κάτω»
Νέα

Βασίλης Ζούλιας: «Έχω αγαπήσει, έχω πονέσει, έχω χτυπηθεί κάτω»

Βασίλης Ζούλιας: «Έχω αγαπήσει, έχω πονέσει, έχω χτυπηθεί κάτω»

Ο σχεδιαστής μόδας αποκάλυψε ότι αυτήν την περίοδο δεν είναι μόνος

Στο ατελιέ του, το οποίο ήταν το παλιό σπίτι της Μελίνας Μερκούρη, όταν είχε παντρευτεί τον πλούσιο κτηματία Παναγή Χαροκόπο, φιλοξένησε την εκπομπή «Τι λες τώρα;» και τον Κωνσταντίνο Αρκά, ο Βασίλης Ζούλιας.

Ο σχεδιαστής μόδας σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύληας, ανέφερε οτι νόσησε από κορωνοϊό και μοιράστηκε την ανησυχία του για τη μητέρα του, σε σχέση με την τρίτη δόση του εμβολίου.

Αποκάλυψε ποιο μοντέλο απο τη χρυσή δεκαετία των 90s που συνεργάστηκε μαζί του έκανε πραγματική καριέρα στο εξωτεριικό και εντυπωσίασε ακόμα και τον Υβ Σεν Λοράν. «Τη Βίκυ Κουλιανού την είχε ακουμπήσει με τα χέρια του ο Υβ Σεν Λοράν» τόνισε.

Θυμάται την συνεργασία του με τον Πέτρο Κωστόπουλο τη δεκαετία του 1990 και τα ταξίδια στο εξωτερικό για μια φωτογράφιση, καθώς και τα παιδικά του «κλεμμένα» Χριστούγεννα. «Είμαι από αυτούς που τα θέλουν πολύ τα Χριστούγεννα, γιατί αισθάνομαι ότι τα παιδικά μου Χριστούγεννα μου τα έχουν κλέψει» σημείωσε.

Τέλος, μας μίλησε για την τωρινή του σχέση, αποκαλύπτοντας ότι αυτή την περίοδο δεν είναι μόνος του. «Έχω αγαπήσει, έχω πονέσει, έχω χτυπηθεί κάτω και βεβαίως έχω αγαπηθεί με ίσους όρους» κατέληξε.