Βιασμός 24χρονης: Η μαρτυρία «κλειδί» από υπάλληλο του ξενοδοχείου
Νέα

Βιασμός 24χρονης: Η μαρτυρία «κλειδί» από υπάλληλο του ξενοδοχείου

Βιασμός 24χρονης: Η μαρτυρία «κλειδί» από υπάλληλο του ξενοδοχείου

Ένας νέος μάρτυρας κατέθεσε στις αρχές για την υπόθεση της 24χρονης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της 24χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη την ημέρα της Πρωτοχρονιάς.

Κάθε μέρα βγαίνει στο φως και μια νέα πληροφορία, ωστόσο σύμφωνα με τον δικηγόρο που ασχολείται με την υπόθεση κ.Διαλυνά, λείπουν ακόμη σημαντικά κομμάτια του παζλ.

Ο 27χρονος κατέθεσε πως η Γεωργία πήγε το δωμάτιο μαζί του με την συναίνεση της, και πως ότι συνέβη μεταξύ τους έγινε με την απόλυτη συγκατάθεσή της.

Κατάθεση έδωσε κι ένα ακόμη άτομο που εμπλέκεται με την υπόθεση της 24χρονης και είναι γνωστός του φερόμενου ως βιαστή της Γεωργίας.

Στην κατάθεσή του εκείνος αναφέρει: «Κατέβηκα περί ώρα 06:00 προκειμένου να φάω κάτι, γιατί πεινούσα και το εστιατόριο ανοίγει στις 07:00.

Eκεί βρεθήκαμε με τους φίλους μου και ρώτησαν τον… τι έγινε με την κοπέλα και μου είπε μόνο ότι ήρθαν σε επαφή, τίποτα άλλο».

Υπάρχει όμως και μια μαρτυρία κλειδί από την πλευρά του ξενοδοχείου.

O μάρτυρας κλειδί συνάντησε την 24χρονη στον διάδρομο του 4ου ορόφου έξω από το ασανσέρ και θέλησε να την οδηγήσει στο δωμάτιο το οποίο είχε νοικιάσει.

Η κοπέλα του είπε ξέρω που θα πάω και δεν πήγε μαζί του να της δείξει το δωμάτιο που έχει κλείσει.