Victor Vernicos: «Ενθουσιάζομαι στη σκέψη ότι θα με δουν εκατομμύρια μάτια»
Νέα

Victor Vernicos: «Ενθουσιάζομαι στη σκέψη ότι θα με δουν εκατομμύρια μάτια»

Victor Vernicos: «Ενθουσιάζομαι στη σκέψη ότι θα με δουν εκατομμύρια μάτια»

Όσα είπε ο 16χρονος που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

Ο 16χρονος Victor Vernicos θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στη Eurovision και είναι ο νεαρότερος υποψήφιος που έστειλε η χώρα μας ποτέ στον διεθνή διαγωνισμό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Γειά σου» ο νεαρός μουσικός περιέγραψε τα συναισθήματά του μετά την επιλογή του ενώ αποκάλυψε και τη συγγενική του σχέση με τη Μαρίνα Βερνίκου.

«Είμαι ενθουσιασμένος, θέλω τόσο πολύ να πάω στο Λίβερπουλ. Αγαπούσα τη Eurovision από πάρα πολύ μικρός, το πρώτο τραγούδι που είπα σε live, είναι τραγούδι που είχε παρουσιαστεί στη Eurovision. Όλα όμως άρχισαν από ένα τραγούδι που έγραψα στα 14 μου και έκανα μόνος μου και την παραγωγή. Ήξερα ότι θέλω να το βγάλω κάπου αυτό το τραγούδι μου γιατί ήταν το αγαπημένο μου από αυτά που είχα γράψει.

Ποιος καλύτερος τρόπος λοιπόν από το να εκπροσωπήσω τη χώρα μας στη Eurovision; Άρχισα να κάνω μαθήματα πιάνου στα 4 μου, στα 8 άρχισα φωνητική, κιθάρα στα 10, έκανα 1 χρόνο μουσικής τεχνολογίας στα 11 και απο εκεί και μετά άρχισα να γράφω τα δικά μου τραγούδια και να κάνω τις δικές μου παραγωγές»

«Ενθουσιάζομαι στη σκέψη που θα ανέβω σε μια τέτοια σκηνή αλλά πάνω στη σκηνή πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό που έχεις να κάνεις… Θέλω να κάνω ό,τι καλυτερο μπορώ για την Ελλάδα. Τα σχόλια δε με αγχώνουν τόσο. Πάντα όταν γράφω τα τραγούδια μου τα βάζω πρώτα στον πατέρα μου».

Και οι δυο γονείς μου είναι πολύ υποστηρικτικοί… Η Μαρίνα Βερνίκου είναι θεία μου, είναι ξαδέρφη της μητέρας μου» δήλωσε μεταξύ άλλων.