Βικτόρια Χίσλοπ: «Μου έδιναν πολλά χρήματα από το Χόλιγουντ για το “Νησί”. Δεν ήθελαν όμως να είμαι κοντά»
Νέα

Βικτόρια Χίσλοπ: «Μου έδιναν πολλά χρήματα από το Χόλιγουντ για το “Νησί”. Δεν ήθελαν όμως να είμαι κοντά»

Βικτόρια Χίσλοπ: «Μου έδιναν πολλά χρήματα από το Χόλιγουντ για το “Νησί”. Δεν ήθελαν όμως να είμαι κοντά»

Γιατί αρνήθηκε την πρόταση και γιατί είπε «ναι» στο DWTS;

Η Βικτόρια Χίσλοπ μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και μάλιστα όπως κάνει πάντα, μίλησε στα Ελληνικά.

«Μαθαίνω Ελληνικά εδώ και δέκα χρόνια και πρέπει να μιλήσουμε στα Ελληνικά», του ξεκαθάρισε.

«Στην παρουσίαση για το «Νησί» άκουγα όμορφες λέξεις από τη μεταφράστρια, αλλά βαριόμουν και ήθελα να εκφράσω τις σκέψεις μου στο κοινό. Γύρισα στο Λονδίνο και βρήκα έναν δάσκαλο Ελληνικών», ανέφερε για τη μεγάλη αγάπη της στην ελληνική γλώσσα και την απόφαση της να μάθει Ελληνικά.

«Και για τις “Καρτ Ποστάλ” (ΕΡΤ) αλλά και για το “Νησί” στο MEGA, δεν σκέφτηκα όταν τα έγραφα πως ίσως κάποια στιγμή τα δω στην τηλεόραση. Όταν τα βλέπεις στην οθόνη μοιάζει με όνειρο. Δεν είναι όνειρο, είναι κάτι φανταστικό. Από την αρχή ήθελα κεντρικό χαρακτήρα στις “Καρτ Ποστάλ” τον Ανδρέα Κωνσταντίνου, μόνο τον Αντρέα είχα στο μυαλό μου. Ευτυχώς ήθελε να το κάνει!», πρόσθεσε.

«Εγώ το μόνο πράγμα που ήθελα ήταν να είμαι ευτυχισμένη με το αποτέλεσμα, δεν ήθελα χρήματα από το Χόλιγουντ. Μου το είχαν προτείνει με πολλά χρήματα να πάρουν το “Νησί”. Δεν ήθελαν να είμαι κοντά. Ήθελαν να πάρουν το βιβλίο στο Χόλιγουντ και bye bye! Εάν ένας παράγωγος δεν με θέλει κοντά του, δεν θα το κάνω. Αυτή είναι η πολιτική μου. Τα βιβλία μου είναι όπως τα παιδιά μου, δεν θα τα δώσω σε κάποιον που δεν γνωρίζω», συμπλήρωσε για τα δημιουργήματα της.

«Είπα αμέσως “ναι” στο Dancing with the Stars, γιατί όταν κάποιος σου δίνει τέτοια ευκαιρία να χορέψεις δεν είναι ευγενικό, είναι λίγο σνομπ να αρνηθείς. Στην κουζίνα του σπιτιού μου χορεύω τα πάντα, ελευθέρα. Αν δεν κάνεις κάτι καινούριο, ποιος ο λόγος να ζεις. Δεν είναι κρυφό ότι αντιμετώπισα έναν καρκίνο στο στήθος. Μπορεί να χάσεις λίγο το κουράγιο σου με το σώμα σου και ήθελα να κάνω κάτι θετικό με το σώμα μου. Θέλω να μείνω στον πλανήτη για πάντα αλλά κατάλαβα ότι η ζωή είναι μικρή και δεν θα είμαστε εδώ για πάντα», ανέφερε για τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό σόου χορού και την περιπέτεια της υγείας της.

«Φοβήθηκα με τον καρκίνο, σκέφτηκα αρνητικά πράγματα, γιατί για κάποιες εβδομάδες δεν ξέρεις ακόμη αν έχει κάνει μεταστάσεις. Ήταν Χριστούγεννα, ήμουν με την οικογένειά μου και περίμενα τα αποτελέσματα και ευτυχώς δεν υπήρχαν μεταστάσεις και έχω μάθει πολλά από αυτό. Έμαθα ότι μπορούν να έρθουν εκπλήξεις και ότι έχουμε περισσότερη δύναμη μέσα μας. Με βοήθησε και το χιούμορ» είπε.

«Η πρώτη σκέψη μετά τη διάγνωση ήταν τα παιδιά μου, 28 και 31 ετών… δεν ήθελα να λείψω από τις ζωές των παιδιών μου», εξομολογήθηκε η κ. Χίσλοπ.

«Θέλω να χορεύω μέχρι τα εκατοστά μου γενέθλια στην κουζίνα μου!», είπε η κ. Χίσλοπ με την αισιοδοξία που τη διακρίνει για το μέλλον της.

«Μην ανησυχείς… θα επιστρέψουν τα μάρμαρα στην Αθήνα!», τόνισε εκφράζοντας έντονα την αντίθεση της στη στάση της βρετανικής κυβέρνησης για τη μη επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα.