Βίκυ Χατζηβασιλείου: Επιστρέφει το «Πάμε Πακέτο»;
Νέα

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Επιστρέφει το «Πάμε Πακέτο»;

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Επιστρέφει το «Πάμε Πακέτο»;

Τι απαντά η γνωστή παρουσιάστρια;

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή της στο Just The 2 Of Us ενώ απάντησε στις ερωτήσεις για την επιστροφή του «Πάμε Πακέτο».

«Ακούω τους κριτές με προσοχή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορώ να τηρήσω όσα μου λένε», δήλωσε και συνέχισε αναφερόμενη στην απόφασή της να συμμετάσχει στο show: «Οι δικοί μου άνθρωποι που ξέρουν πόσο πολύ αγαπώ το τραγούδι, μου είπαν κάν’το».

«Όλη η αμοιβή μου από το Just The 2 Of Us πηγαίνει απευθείας στο ίδρυμα Μέλισσα. Η κυρία Παπαζήση που είναι η διευθύντρια του ορφανοτροφείο Μέλισσα μίλησε απευθείας με την παραγωγή. Τους έφερα σε επαφή. Τα κορίτσια παίρνουν απλά μια αρωγή. Την χαρά όμως την παίρνω εγώ», εξήγησε στέλνοντας το δικό της μήνυμα στα κορίτσια στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή του Πάμε Πακέτο μέσα από τη συχνότητα του Open δήλωσε: «Δεν θα απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί δεν έχω απάντηση. Εγώ θα σας πω ναι μόλις μπω και γράψω το πρώτο επεισόδιο. Μέχρι τότε είναι όλα στον αέρα. Είμαστε στη διαδικασία να το βάλουμε σε μια ροή. Επειδή όμως το ίδιο περάσαμε και προ κορονοϊού και ήρθε η πανδημία και ανέτρεψε τα πάντα, αυτό μας έμαθε ότι όσο κι αν επιθυμείς κάτι έρχεται μια κατάσταση πάνω από εσένα και τα διαλύει όλα».

Δείτε το βίντεο: