Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ο σοβαρός όρος που έθεσε για να είναι στο Just the 2 of us
Νέα

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ο σοβαρός όρος που έθεσε για να είναι στο Just the 2 of us

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ο σοβαρός όρος που έθεσε για να είναι στο Just the 2 of us

Επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της με μία φωτογραφία

Μετά από πολλά ρεπορτάζ και φήμες, και κυρίως μετά την προχθεσινή επιβεβαίωση από τον ίδιο τον Νίκο Κοκλώνη, ήρθε και η ανάρτηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου να επισφραγίσει την παρουσία της στο Just the 2 of us.

Mε το πρωινό της μήνυμα, ενημέρωσε τους φίλους της για την παρουσία της στο σόου εξηγώντας τον έναν και πολύ φιλανθρωπικό όρο που έθεσε για να είναι ενώ παράλληλα άφησε και… υπόνοιες για το “Πακέτο” που έρχεται!

“Καλημέρα αγαπημένοι μου! Πριν τα μάθετε από αλλού,ήθελα να σας το ανακοινώσω η ίδια. Εχθές τελικά αποδέχτηκα μια πρόταση για τηλεοπτική συμμετοχή σε κάτι που θα δώσει σε μένα χαρά και σε κάποιους άλλους βασικά αγαθά. Δέχτηκα λοιπόν να συμμετάσχω στο @j2us_gr (που ούτως ή άλλως έχει φιλανθρωπικό σκοπό), με την προϋπόθεση ότι για όσα επεισόδια παραμείνω, η όποια αμοιβή μου να διατεθεί στο ορφανοτροφείο Μέλισσα της Θεσσαλονίκης.

Δεν ξέρω για σας τους υπόλοιπους αλλά είμαι σίγουρη ότι η Ελένη, η Σοφία, η Αριάδνη, η Μαρία, η Χριστίνα και τα υπόλοιπα 15 κορίτσια που μένουν εκεί, θα το χαρούν πολύ. Και το λέω με βεβαιότητα γιατί τις ξέρω προσωπικά μια μια, όλα αυτά τα χρόνια που είμαι….κοντά τους. Και κοντά στον αγώνα της Διευθύντριας του Ιδρύματος, της κας Παπαζήση (πρώην καθηγήτριάς μου στη Νομική), να κρατήσει με κάθε τρόπο και με χιλιάδες προβλήματα, το ίδρυμα λειτουργικό. Πέρα όμως από το ηθικό ζητούμενο, είναι και το ψυχικό ζητούμενο ισχυρό, γιατί είναι μια τηλεοπτική συμμετοχή που για όσο κρατήσει, θα μου δώσει πραγματικά χαρά.

Όσο για την….τηλεοπτική ταυτότητα, ελπίζω ότι έρχεται κι αυτή σε…Πακέτο οσονούπω. ΧΑΡΟΎΜΕΝΗ ΤΣΙΚΝΟΠΈΜΠΤΗ!”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλημέρα αγαπημένοι μου!❤ Πριν τα μάθετε από αλλού,ήθελα να σας το ανακοινώσω η ίδια. Εχθές τελικά αποδέχτηκα μια πρόταση για τηλεοπτική συμμετοχή σε κάτι που θα δώσει σε μένα χαρά και σε κάποιους άλλους βασικά αγαθά. Δέχτηκα λοιπόν να συμμετάσχω στο @j2us_gr (που ούτως ή άλλως έχει φιλανθρωπικό σκοπό), με την προϋπόθεση ότι για όσα επεισόδια παραμείνω, η όποια αμοιβή μου να διατεθεί στο ορφανοτροφείο Μέλισσα της Θεσσαλονίκης. Δεν ξέρω για σας τους υπόλοιπους αλλά είμαι σίγουρη ότι η Ελένη, η Σοφία, η Αριάδνη, η Μαρία, η Χριστίνα και τα υπόλοιπα 15 κορίτσια που μένουν εκεί, θα το χαρούν πολύ. Και το λέω με βεβαιότητα γιατί τις ξέρω προσωπικά μια μια, όλα αυτά τα χρόνια που είμαι….κοντά τους. Και κοντά στον αγώνα της Διευθύντριας του Ιδρύματος, της κας Παπαζήση (πρώην καθηγήτριάς μου στη Νομική), να κρατήσει με κάθε τρόπο και με χιλιάδες προβλήματα, το ίδρυμα λειτουργικό. Πέρα όμως από το ηθικό ζητούμενο, είναι και το ψυχικό ζητούμενο ισχυρό, γιατί είναι μια τηλεοπτική συμμετοχή που για όσο κρατήσει, θα μου δώσει πραγματικά χαρά. Όσο για την ….τηλεοπτική ταυτότητα, ελπίζω ότι έρχεται κι αυτή σε…Πακέτο οσονούπω. ΧΑΡΟΎΜΕΝΗ ΤΣΙΚΝΟΠΈΜΠΤΗ!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Chatzivasileiou🧿 (@vikyhatzivasiliou) στις