Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Θα έστελνα πακέτο στον Λεονάρντο Ντα Βίντσι»
Νέα

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Θα έστελνα πακέτο στον Λεονάρντο Ντα Βίντσι»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Θα έστελνα πακέτο στον Λεονάρντο Ντα Βίντσι»

Αποκαλυπτική ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου στη συζήτηση που είχε με την γιαγιά του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο «Πρωινό», με την παρουσιάστρια να μιλά για τον φόβο της, τις ατασθαλίες που κάνει, αλλά και το “πακέτο” που θα έστελνε.

«Μόνο τον λύκο…»

«Φοβάμαι μόνο τον λύκο» είπε η παρουσιάστρια με την «γιαγιά» να τον παρουσιάζει με τον Δημό Βερύκιο και απάντησε στο πως θα της φαινόταν η εκπομπή της να παίζει τις Τρίτες: «Δεν φοβάμαι καμία μέρα», τόνισε.

«Τρώω μισό ταψί κατσίκι και 15 ντολμάδες»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν τρώει junk food, όμως όταν… τύχει μπροστά της κανένα ταψί με κατσικάκι και πατάτες, μπορεί να το φάει όλο μόνη της. Το ίδιο και με τους λαχανοντολμάδες.

«Έχω υποτιμηθεί από τους “από μέσα”»

Η παρουσιάστρια έβγαλε πικρία για συναδέλφους της, οι οποίοι την έχουν υποτιμήσει και μάλιστα βρίσκονται στην ίδια «στέγη». Σε ερώτηση της γιαγιάς για το αν έχει υποτιμηθεί από τους «απέναντι» η Βίκυ Χατζηβασιλείου δήλωσε: «Από τους απέναντι όχι, από μέσα μπορεί».

«Θα έστελνα πακέτο στον Ντα Βίντσι»

Η δουλειά της είναι να στέλνει «πακέτα», όμως αν είχε την ευκαιρία να στείλει εκείνη σε κάποιον, αυτός θα ήταν ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι, καθώς τον θεωρεί ιδιαίτερη προσωπικότητα.

Όσο για τον αν θα επέτρεπε στα παιδιά της να πάνε το Power of Love, ήταν απόλυτη: «Δεν θα μου ζητούσαν κάτι τέτοιο».

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το διάλογο γιαγιάς-Βίκυς:

https://streamable.com/xox5v