Βίκυ Καγιά: «Θα άφηνα την Μπιάνκα να γίνει μοντέλο, ο μπαμπάς της όχι»
Νέα

Βίκυ Καγιά: «Θα άφηνα την Μπιάνκα να γίνει μοντέλο, ο μπαμπάς της όχι»

Βίκυ Καγιά: «Θα άφηνα την Μπιάνκα να γίνει μοντέλο, ο μπαμπάς της όχι»

Η κριτής του GNTM είχε πολλά να πει με την Κάτια Ζυγούλη στο δεύτερο μέρος των «Ιστοριών μόδας»

Στο δεύτερο μέρος των “Ιστοριών μόδας” η Βίκυ Καγιά και η Κάτια Ζυγούλη είχαν και πάλι πολλά να πουν και να θυμηθούν από την καριέρα τους ως μοντέλα.

“Πρόλαβα το ανταγωνιστικό του χώρου λίγο πριν από σένα που ήταν όλες αυτές οι θεές, που πήγαινε ο κόσμος να δει μόνο αυτές, η Φιλίππα, η Κουλιανού, η Πούπου. Όταν ήμασταν πια λίγο πιο μεταξύ μας ήταν λίγο πιο ήρεμα” είπε η Βίκυ Καγιά.

“Αυτός ο ανταγωνισμός τροφοδοτούνταν από παντού, από το πρακτορείο” θυμήθηκε η Κάτια Ζυγούλη αν και η Βίκυ Καγιά δεν θυμόταν κάποιου είδους ανταγωνισμό ανάμεσα στα μοντέλα.

https://streamable.com/gtitmc

Η Κάτια Ζυγούλη ομολόγησε ότι το photoshop άλλαζε τελείως την όψη των μοντέλων.

“Ήταν η εποχή που θέλαν το πλαστικό στα μοντέλα κοντά στο 2000” δικαιολόγησε η Βίκυ. “Αλλάζει συνέχεια, όπως και με τα σούπερ μοντέλα”.

Οι δύο γυναίκες σχολίασαν θετικά το ότι η μόδα έχει αρχίσει να αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα.

“Το βρίσκω θετικό. Κάποια στιγμή πήγαμε να τρελαθούμε με όλο αυτό το φώτοσοπ και το κοντούρινγκ και όλο αυτό το λάδι στο σώμα. Είμαστε γυναίκες. Ξυπνάμε το πρωί, έχουμε σπυράκια, κύκλους, έχουμε παιδιά, δεν έχουμε παιδιά” είπε σε έντονο ύφος η Βίκυ Καγιά.

https://streamable.com/j4kqn9

“Τι σημαίνει ομορφιά για σένα;” ρώτησε τη Βίκυ η Κάτια.

“Όμορφη είναι κάθε γυναίκα που αισθάνεται καλά με τον εαυτό της. Η ομορφιά είναι γύρω μας παντού” είπε και ανέφερε τα μοντέλα που έχουν φέρει διαφορετικά πρότυπα, όπως τα transgender μοντέλα, το μοντέλο με τη λεύκη κ.ο.κ.

Ομολόγησε όμως ότι υπάρχουν προδιαγραφές για τον χώρο.

“Αυτός ο χώρος είναι και λίγο παράξενος, πρέπει να τηρείς κάποιες προδιαγραφές συγκεκριμένες για να μπορείς να ενταχθείς μέσα σε αυτόν χωρίς να σημαίνει ότι δεν είσαι όμορφη”, είπε.

“Για τον κλασικό χώρο της μόδας όπως να κάνεις ένα εξώφυλλο, μια καμπάνια πρέπει να τηρείς κάποιες προδιαγραφές, της κάμερας, του περιοδικού, του φωτογράφου. Αν θες να το κάνεις σε φάση influencer είσαι ελεύθερος να το κάνεις”.

https://streamable.com/c80qhu

Οι συμβουλές στα νέα μοντέλα και η Μπιάνκα

Η Βίκυ Καγιά έδωσε και συμβουλές σε ένα κορίτσι που θέλει να γίνει μοντέλο.

“Φύγε τώρα πριν γίνεις γνωστή, πριν κάνεις πολλά πράγματα εδώ. Πάρε τη βαλίτσα σου, ψυχραιμία και φύγε, βήμα βήμα. Εδώ σε κακομαθαίνουν. Όταν ξεκινάς πρώτη Εθνική και σε προσέχουν και ξαφνικά πας στο τέλος της γραμμής και είναι οι Βραζιλιάνες, οι Ρωσίδες -που είναι και όμορφες οι άτιμες- και λες είμαι κι εγώ της γραμμής”.

Θα άφηνε την κόρη της, Μπιάνκα να γίνει μοντέλο;

“Εγώ ναι, ο μπαμπάς της όχι. Μου λέει με όλα αυτά τα ψυχολογικά που έχεις αποκτήσει δεν το αφήνω το παιδί μου. Γιατί είμαι ευαίσθητη, με έχει επηρεάσει η απόρριψη. Όλα αυτά γράφουν στην ψυχολογία του ανθρώπου, όσο και να λέμε ότι είμαστε υπεράνω”.

https://streamable.com/1qyo1e