Βίκυ Καγιά: Τι έκανε την ώρα της πρεμιέρας του GNTM;
Νέα

Βίκυ Καγιά: Τι έκανε την ώρα της πρεμιέρας του GNTM;

Βίκυ Καγιά: Τι έκανε την ώρα της πρεμιέρας του GNTM;

Που την τσάκωσε η «Super Κατερίνα»;

Κλεφτές ματιές στην πρεμιέρα του Greece’s Next Top Model έριχνε η Βίκυ Καγιά, η οποία δεν είναι φέτος στην κριτική επιτροπή, ωστόσο η σχέση της με τους υπόλοιπους κριτές παραμένει άριστη.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η παρουσιάστρια και expert στον χώρο της μόδας, την ώρα του GNTM πραγματοποιούσε πρόβες για το Dancing with the Stars.

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για τον ανταγωνισμό στην ελληνική τηλεόραση και τις εκπομπές που θα βρεθούν «απέναντί» της. «Ο ανταγωνισμός είναι καλό πράγμα και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Αν δεν έχει σοβαρό ανταγωνισμό πώς θα γίνεις καλύτερος; Είναι μια δύσκολη εποχή και εύχομαι να σταθεί ο καθένας στο ύψος του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Έχω ρίξει ματιές στο GNTM, τα καμαρίνια είναι δίπλανά άλλωστε», σχολίασε για το GNTM, ενώ όσον αφορά για τα backstage του DWTS και ποιος θα αναλάβει την παρουσίασή τους, εκείνη δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτα.

Αντιθέτως, ο πρώην παίκτης του GNTM, Δημοσθένης Τζουμάνης, ο οποιος βρέθηκε στην εκπομπή της KatKen, είχε την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα. «Είχε κάνει ένα δοκιμαστικό ο Αθανασόπουλος, αλλά τελικά μάλλον θα το κάνει η Ήβη Αδάμου».

https://streamable.com/bjmrx8