Βίκυ Καγιά: «Το GNTM έχει πολύ ψωμί, αλλά θεωρώ ότι θέλει λίγη ξεκούραση. Πόσα μοντέλα να έχει αυτή η χώρα;»
Νέα

Βίκυ Καγιά: «Το GNTM έχει πολύ ψωμί, αλλά θεωρώ ότι θέλει λίγη ξεκούραση. Πόσα μοντέλα να έχει αυτή η χώρα;»

Βίκυ Καγιά: «Το GNTM έχει πολύ ψωμί, αλλά θεωρώ ότι θέλει λίγη ξεκούραση. Πόσα μοντέλα να έχει αυτή η χώρα;»

Όσα είπε στο περιοδικό ΟΚ!

Στον Νίκο Γεωργιάδη και το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα με τα «Νέα Σαββατοκύριακο» μίλησε η Βίκυ Καγιά για την αποχώρησή της από το GNTM.

Η νυν παρουσιάστρια του DWTS εξήγησε τι την οδήγησε στο να εγκαταλείψει το πετυχημένο format του Star.

«Έκανα για δυόμισι χρόνια χωρίς διακοπές το Shopping Star. Γέννησα τέλος Γενάρη τον Κάρολο, σε είκοσι πέντε μέρες επέστρεψα στο πλατό και τρεις μήνες μετά ξεκίνησε το GNTM. Για πέντε χρόνια δεν πήρα ανάσα. Όσο γυρνάει η ρόδα δυσκολεύεσαι να αξιολογήσεις τι πραγματικά σου συμβαίνει. Γίνεσαι ένα ρομπότ καλοκουρδισμένο. Όταν μέσα στην καραντίνα έκανα ένα break τριών μηνών, κάθισα να σκεφτώ τι μου συμβαίνει και πόση ανάγκη έχω τα παιδιά μου και τον άντρα μου».

Αλήθεια, το περίμενες ότι θα γινόταν τόσος θόρυβος με την απόφασή σου να μη συνεχίσεις στο GNTM;

Δεν το περίμενα καθόλου. Ένιωσα μεγάλη συγκίνηση που ο κόσμος έλεγε «πού είναι η Βίκυ;». Τυχαίνει να με αναγνωρίζει ο κόσμος έξω και αναρωτιέμαι από πού με ξέρουν, δεν παίρνω τον εαυτό μου στα σοβαρά. Το GNTM είναι το πρότζεκτ μου και θα το αγαπώ για πάντα. Είχε έρθει η ώρα όμως να φύγω. Αν έμενα, δεν θα έδινα πια αυτό που θα μπορούσα να δώσω. Όταν είσαι κουρασμένος, δεν μπορείς να κάνεις καλά τη δουλειά σου. Έπρεπε να κάνω ένα βήμα πίσω να προστατεύσω και τον εαυτό μου επαγγελματικά και την οικογένειά μου.

Πόσο καιρό έχετε να μιλήσετε με τη Ζενεβιέβ;

Πάρα πολύ. Νομίζω ότι έχουμε να μιλήσουμε τρεις ή τέσσερις μήνες στο Studio Καραμάνος.

Μου κάνει εντύπωση που έχετε χαθεί.

Ο κόσμος αλλάζει και παίρνει αντίστοιχες αποφάσεις για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Δεν μπορώ να σου πω ότι είμαστε πλέον κοντά. Κάποτε ήμασταν δίπλα δίπλα. Δεν έχει συμβεί όμως κάτι, δεν έχουμε τσακωθεί.

Γιατί λοιπόν δεν σε είδαμε ποτέ ως guest στο GNTM;

Γιατί με κάλεσαν Παρασκευή για Δευτέρα. Με το DWTS την Κυριακή και άλλες δουλειές προγραμματισμένες στο ενδιάμεσο, δεν μπορούσα να προλάβω τελευταία στιγμή. Δεν έγινε εγκαίρως η πρόσκληση, δεν πειράζει. Περίμενα ότι θα υπήρχα στο πλάνο τους, δεν έγινε, τελείωσε.

Ισχύει ότι εσύ είχες προτείνει την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου;

Όταν ξεκίνησε το GNTM, είχα κάνει προτάσεις για διάφορα μοντέλα που ζουν στο εξωτερικό: τη Νάσια Μυλωνά που ζούσε στο Μιλάνο, την Ισμήνη που ήταν στο Λος Άντζελες, άλλα κορίτσια που μένουν στο Λονδίνο. Μου είπαν ότι δεν ήθελαν να φέρουν κάποιον από το εξωτερικό. Η Ηλιάνα (σ.σ. Παπαγεωργίου) ήταν ήδη εδώ τότε. Τη βρήκε το κανάλι, τους άρεσε και όντως ήταν πολύ καλή σε αυτό που έκανε. Την επόμενη χρονιά που έγινε η αλλαγή δεν μπορούσαν να τις φέρουν λόγω Covid. Όταν σταμάτησα από τοG NTM, ούτε έκανα κάποια πρόταση ούτε μου ζητήθηκε. Αυτό που θέλω να πω εδώ είναι ότι είμαι πολύ περήφανη για τον Γιώργο Καράβα. Ήταν εκπληκτικός στην παρουσίαση του τελικού. He is a natural.

Εμένα θα μου άρεσε πολύ ο Γιώργος Καράβας και ως κριτής του χρόνου, όπως και η Βίκυ Κουλιανού.

Αυτό το format έχει πολύ ψωμί, αλλά θεωρώ ότι θέλει λίγη ξεκούραση. Πόσα μοντέλα να έχει αυτή η χώρα; Να δώσουν στα νέα κορίτσια ένα-δυο χρόνια να βγουν.

Είπες πριν ότι θα μπορούσε να «ξεκουραστεί» λίγο το GNTM. Νιώθεις το ίδιο και για το Shopping Star;

Το Shopping Star δεν χρειάζεται ακόμα ξεκούραση γιατί εξελίσσεται συνέχεια από μόνο του. Οι γυναίκες που έρχονται είναι πάντα διαφορετικές.