Βίκυ Κάβουρα: «Από μικρή είχα σκοπό να κάνω μεγάλη οικογένεια. Αφήνω τα πράγματα κι όπως έρθουν»
Νέα

Βίκυ Κάβουρα: «Από μικρή είχα σκοπό να κάνω μεγάλη οικογένεια. Αφήνω τα πράγματα κι όπως έρθουν»

Βίκυ Κάβουρα: «Από μικρή είχα σκοπό να κάνω μεγάλη οικογένεια. Αφήνω τα πράγματα κι όπως έρθουν»

Η πρώτη της συνέντευξη μετά τις φήμες ότι είναι σε σχέση με γνωστό ποδοσφαιριστή

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τη ζωή και την καριέρα της στην υποκριτική.

«Η υποκριτική μου έχει αφήσει όλες τις γεύσεις, γλυκιά, πικρή, αλμυρή. Δεν έχω καταλάβει πώς πέρασαν τόσα  χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι ηθοποιός. Στην προηγούμενη και στην επόμενη μου ζωή ήμουν και θα είμαι ηθοποιός. Στη ζωή μου αυτοί που με βοήθησαν μετά μου βάλανε τρικλοποδιές. Επειδή ήμουν αγαθή έτρωγα τρικλοποδιές, δεν πειράζει, ξανασηκωνόμουνα».

«Μου αρέσει η Βίκυ πριν λίγα χρόνια. Τώρα σαν να φοβήθηκε. Δεν μου αρέσει και τόσο. Θέλω να ξαναβρω τη δύναμη που είχα» είπε.

«Για κάποιο λόγο ο κόσμος νομίζει ότι είμαι άνετη οικονομικά. Πάντα με προβλημάτιζαν τα χρήματα. Είμαι ένας άνθρωπος που στηρίζω τον εαυτό μου και τον ζω μόνη μου» είπε.

«Θεωρώ ότι δεν έχω χειριστεί σωστά το προφίλ μου. Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι ένα ωραίο φουστάκι ή ένα ντύσιμο που θεωρώ σέξι μπορεί να το δει ο άλλος και να πει “αυτή είναι ελαφριά”. Έπρεπε να το σκέφτομαι. Εμένα προσωπικά δεν μου δημιουργούσε πρόβλημα. Το να είναι κάποιος σέξι επιβάλλεται. Κάθε γυναίκα πρέπει να φροντίζει τον εαυτό της. Επειδή δεν ζω στα βουνά και υπάρχει μια κοινωνία που κρίνει δυστυχώς θα πρέπει να συμμορφωνόμαστε με τους κανόνες» είπε.

«Υπό τις συνθήκες που έκανα παρουσίαση βλέποντάς το αργότερα με παραδέχτηκα. Καλή ήμουν και μου άρεσε πολύ γιατί ήταν ένα happy σόου» είπε  για τη συμμετοχή της στο J2US.

Η ίδια αποκάλυψε πως έχει σκεφτεί πολλές φορές ποια εκπομπή θα ήθελε να κάνει και θα ήταν well being.

«Όταν βλέπω κάποιον να φοράει τα μαγιό που σχεδιάζω παθαίνω χαρά» είπε για τα μαγιό της.

«Από μικρή είχα σκοπό να κάνω μεγάλη οικογένεια. Αφήνω τα πράγματα κι όπως έρθουν».