Βίκυ Κάβουρα: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη;
Νέα

Βίκυ Κάβουρα: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη;

Βίκυ Κάβουρα: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη;

Έκλεισε τα 33 της χρόνια και παρουσίασε την πρώτη συλλογή της με μαγιό σε μια ξεχωριστή βραδιά. Η Βίκυ Κάβουρα χαμογελαστή και ανανεωμένη προσκάλεσε τους φίλους της σε ένα καλοκαιρινό event και μίλησε στην κάμερα του Happy Day για το νέο επαγγελματικό της βήμα και το φημολογούμενο ειδύλλιο με τον Γιώργο Λιβάνη.

«Όλο το concept ξεκίνησε σε μια περίεργη φάση της ζωής μου. Σε όλους τους τομείς έρχονταν περίεργα τα πράγματα. Και λέω “τι θα κάνω; Θα κάτσω να μιζεριάσω;”. Θέλω χαρά, πάθος και έρωτα. Λέω την ηλικία μου. Είμαι ευλογημένη και μεγάλωσα έναν χρόνο», είπε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα.

Ωστόσο, δεν μπόρεσε να αποφύγει και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την προσωπική της ζωή. Μετά τις φήμες που ήθελαν να υπάρχει μια τρυφερή σχέση ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Λιβάνη -μετά και από κοινή απόδρασή τους στην Πελοπόννησο- η Βίκυ Κάβουρα ξεκαθαρίζει την κατάσταση: «Αυτό το ξέρετε κι εσείς οι ίδιοι που το γράφεται ότι δεν ισχύει. Είμαστε φίλοι με αυτό το παιδί. Κρίμα είναι να γράφονται πράγματα συνέχεια. Δεν μου αξίζει κάτι τέτοιο».

Στη συνέχεια, όμως, την ρώτησαν αν ο Γιώργος Λιβάνης της έχει μιλήσει και για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη του Survivor και εκείνη απάντησε: «Δεν ξέρω ποια είναι η “Μαριλένα” έχω ακούσει πράγματα σε συζητήσεις, αλλά εκείνος δεν μου έχει πει τίποτα» και πρόσθεσε: «Μου έχουν προτείνει να πάω στο Survivor, αλλά δεν είναι του γούστου μου».

https://streamable.com/maxkyx